Onderhoudswerkzaameden Van Karnebeekstraat en Hanzelaan

Foto van auteur

Foto: Stockfoto

Zwolle – Vanaf maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei vinden er aan de Van Karnebeekstraat en de Hanzelaan onderhoudswerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer.

In de Van Karnebeekstraat krijgt het gedeelte tussen de Burgemeester van Roijensingel tot de Zuiderkerkstraat nieuw asfalt. Als alles volgens planning verloopt, is het werk op vrijdag 21 mei klaar.

Tijdens de werkzaamheden gelden verschillende omleidingen. Deze staan aangegeven met gele borden. De omleiding voor de Karnebeekstraat gaat via de Zeven Alleetjes, Zuiderkerkstraat en verkeer wat de Van Karnebeekstraat uit rijdt, gaat via de Deventerstraatweg, Hortensiastraat, Wethouder Alferinkweg en Luttenbergstraat. De van Ittersumstraat blijft bereikbaar via de van der Laenstraat.

De grote parkeerplaats en de parkeerplaats achter de coffeeshop blijven vanaf de Zuiderkerkstraat bereikbaar.

In dezelfde periode wordt er ook gewerkt aan de Hanzelaan, ook deze straat wordt opnieuw geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte vanaf de in- en uitrit van het rijkskantorengebouw tot de aansluiting IJsselallee. De Hanzelaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten in beide rijrichtingen.

De omleiding loopt via Koggelaan, Hanzeallee, IJsselallee en omgekeerd. De omleiding staat aangegeven met gele borden. De parkeerplaatsen achter het rijkskantorengebouw blijven toegankelijk via de Hanzelaan vanuit Hanzeland.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)