Zwollenaar meerdere malen mishandeld

Foto van auteur

Een 25-jarige Zwollenaar is donderdagochtend rond 01.10 uur mishandeld door twee onbekende jongens. De jongeman fietste vanuit het centrum richting Berkum over de Kranenburgweg toen hij werd ingehaald door twee onbekende jongens op scooters.

 

Bij het passeren maakte de eerste jongen trappende bewegingen naar de Zwollenaar. Deze werd echter niet geraakt. Iets verderop, ter hoogte van de Campherbeeklaan, wachtte het tweetal de Zwollenaar op en viel hem aan. In de tussentijd kwam er een rode personenauto aangereden met vier onbekende mannen erin. De bestuurder opende het raam en moedigde de twee belagers aan. Toen de Zwollenaar aan zijn belagers wist te ontkomen reed de personenauto hem klem zodat zijn belagers hem wederom konden slaan, ditmaal met een kettingslot.

Toen de Zwollenaar wist weg te komen gingen de beide onbekende jongens er vandoor. De personenauto reed hierop op de Zwollenaar in maar raakte hem niet. Hierna ging ook de auto er vandoor de wijk Berkum in. De politie zoekt mogelijke getuigen van deze mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

2 gedachten over “Zwollenaar meerdere malen mishandeld”

  1. waar gaat het heen met deze wereld??
    de politie zeurt als er iets bij een voetbalwedstrijd gebeurt of zijn blij als er ergens een wietplantage of een grote lading vuurwerk in beslag genomen word..
    maar dit is toch stukken erger neem ik aan.

    knoop ze aan de schandpaal en laat ze daar een week zonder eten en drinken staan,als ze dat overleven alsnog maar doodschieten
    dit tuig verdient niet beter!!

  2. Eens met vorige reactie. Dit soort types moet maar slachtoffer worden van de onderbuikgevoelens die dit soort berichten bij mij oproepen. Ik meld me aan voor het creatief verzinnen en uitvoeren van lijfstraffen. Stelletje hufters. >:(

Reacties zijn gesloten.