Zwolse Conciërge van het Jaar 2021 bekend

Foto van auteur

Zwolle – Voor de vijfde keer is een Zwolse Conciërge van het Jaar gekozen. De jury, bestaande uit D66 Zwolle fractievoorzitter Sonja Paauw en Tweede Kamerlid Paul van Meenen heeft uit alle nominaties hun favoriete kandidaat gekozen.

De titel ‘Zwolse Conciërge van het Jaar 2021’ gaat naar Willem de Kruijf van OBS de Schatkamer. De keuze voor conciërge Willem is gemaakt vanwege het overweldigend aantal aanmeldingen dat de organisatie voor hem ontving. Tientallen leerlingen, ouders en collega’s vertelden waarom Willem onmisbaar is voor de school.

Willem is verstrengeld met de school of anders gezegd: hij ís de school! Niets is Willem te veel. Hij staat altijd klaar voor iedereen en weet iedereen op te vrolijken met zijn humor.

D66 Zwolle organiseert elk jaar deze verkiezing, omdat onderwijsondersteunend personeel een ontzettend belangrijke basis vormt voor scholen. En D66 wil hen op deze manier waardering geven. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, schone en  stimulerende omgeving. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van jongeren kan op de steun van D66 rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet verdient aandacht en waardering, aldus D66.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)