Uitzwaaiwedstrijd OranjeLeeuwinnen in vol stadion Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – De OranjeLeeuwinnen vervolgen hun Olympische voorbereiding op vrijdag 25 juni. Voor het vertrek naar Tokio – op dinsdag 6 juli – speelt de ploeg van Sarina Wiegman op zaterdag 3 juli nog een laatste wedstrijd op eigen bodem tegen Zuid-Afrika, momenteel de nummer 55 van de wereld.

Decor van de traditionele ‘uitzwaaiwedstrijd’ is het stadion van PEC Zwolle, waar onder voorbehoud van het verlenen van de vergunning, om 15.00 uur wordt afgetrapt. De interland van de Oranjevrouwen is de eerste voetbalwedstrijd die weer voor volle tribunes gespeeld kan worden.

Operationeel manager Jeroen van Leeuwen reageert op de komst van de OranjeLeeuwinnen: ,,Dit wordt de eerste wedstrijd in Nederland waar weer volle tribunes zijn toegestaan, iets waar iedereen naar heeft uitgekeken. Ook voor de stad en regio is dit natuurlijk prachtig. Het vrouwenvoetbal in Nederland en zeker in Regio Zwolle zit in de lift. Een wedstrijd van Oranje geeft dat zeker een extra boost. Ons veld ligt er al tijden piekfijn bij en dat is ook bij de KNVB niet onopgemerkt gebleven. Wij gaan er alles aan doen om er een mooie voetbalmiddag van te maken.” Bron: www.peczwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)