Derde kerstdag bij Landstede Hammers in het teken van Special Olympics

|   Laatste wijziging

Zwolle – Landstede Hammers speelt aankomende dinsdagavond, ‘derde kerstdag’, een thuiswedstrijd die in het teken staat van Special Olympics. Atleten van deze organisatie lopen onder andere mee tijdens de opkomst van de spelers.

Landstede Hammers speelt dit seizoen drie wedstrijden in een speciaal tenue. De Hammers willen daarmee aandacht vragen voor een aantal goede doelen, waarna de tenues op een later moment worden geveild om geld op te halen voor nog een ander goed doel. De eerste wedstrijd in het speciale tenue was op zondag 30 oktober tegen Zorg en Zekerheid Leiden (84-83 winst). De wedstrijd van dinsdag tegen Basketball Academie Limburg is wedstrijd 2. Op 5 februari speelt Landstede Hammers voor de derde en laatste keer in het tenue, tegen Aris Leeuwarden.

De wedstrijd van dinsdag staat in het teken van Special Olympics, de organisatie die sport stimuleert voor mensen met een verstandelijke beperking. Een groep atleten is dinsdag aanwezig in het Landstede Sportcentrum, waar er een speciale rol voor ze is weggelegd tijdens de opkomst van de spelers. De atleten lopen aan de hand van de basketballers het veld op. Ook wordt er in de rust een shooting competitie georganiseerd en gaan ze na afloop op de foto met de spelers van Landstede Hammers.

Meerdere kinderen hebben zich inmiddels opgegeven voor een dansclinic van DIFF Dance Centre, die dinsdag om 18.30 uur begint. Tijdens de dansclinic studeren de deelnemers een speciale dansact in, uiteraard helemaal in de sfeer van Kerst. Na het eerste en het derde kwart laten de deelnemers deze act zien op het centre court.

De kaartverkoop voor deze speciale ‘Christmas game’ gaat hard, meldt Landstede Hammers. De spelers van Landstede Hammers en Basketball Academie Limburg spelen de wedstrijd voor volle tribunes. “Maar er is nog plek, dus ook jij kan genieten van entertainment, een uitstekende sfeer en uiteraard een schitterende wedstrijd!” laat de club weten. Kaarten zijn te koop voor een speciale prijs van 5 euro. De kaarten bestel je via www.landstedehammers.nl/tickets.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)