Oranje Zwart zet samenwerking met Sportboulevard Zwolle verder

Foto van auteur

Foto: Korfbalvereniging Oranje Zwart

Zwolle – Na een prettige samenwerking, tekent Zwolse Korfbalvereniging Oranje Zwart een vijfjarige huurovereenkomst met de Zwolsche Badminton Accommodatie (ZBC-Hal). Hiermee wordt de positie van de sportboulevard van Landstede Sportcentrum in Zwolle verder versterkt.

Al ruim 10 jaar maakt de Zwolse Korfbalvereniging Oranje Zwart voor het zaalseizoen gebruik van de hal van de Zwolsche Badminton Club.

De ZBC-Hal is net als het Landstede Sportcentrum onderdeel van Landstede Groep. Een samenwerking die beide partijen goed bevalt. Reden om een meerjarige verbintenis te sluiten. “Als onderdeel van deze overeenkomst wordt daarnaast ook de goede samenwerking met Lunchcafé de Vrolijkheid gecontinueerd”, zegt Kasper Herrewijn, voorzitter van de Zwolse Korfbalvereniging Oranje Zwart.

Onlangs overhandigde Hans Roman, operationeel manager van het Landstede Sportcentrum en ook verantwoordelijk voor de zaalplanning van de ZBC-Hal, de nieuwe overeenkomst aan Kasper Herrewijn. Bij deze gelegenheid werden ook de nieuw wanddoeken onthuld, die de ZBC-Hal nog meer een Oranje Zwart-uitstraling geeft.

Samen met de Zwolsche Badminton Club, VC Zwolle, het Centre for Sports & Education en Landstede Sport & Bewegen is Oranje Zwart één van de hoofdgebruikers van de ZBC-Hal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)