Ralf de Pagter langer bij Landstede Hammers

Zwolle – Ralf de Pagter is ook aankomend seizoen speler van Landstede Hammers. De 31-jarige forward gaat daarmee op voor zijn vijfde seizoen bij de Zwolse club.

De Pagter kwam in 2017 over vanuit Den Bosch en groeide in Zwolle uit tot een sterkhouder. Samen met Landstede Hammers won De Pagter in 2019 het landskampioenschap, terwijl hij ook tweemaal de Supercup op zijn palmares kon bijschrijven.

Afgelopen seizoen kwam De Pagter 22 keer in actie voor Landstede Hammers. In die duels kwam hij tot een gemiddelde van ruim 20 minuten per wedstrijd, waarin hij goed was voor een gemiddelde van negen punten per wedstrijd.

Hoofdcoach Herman van den Belt is blij met het opnieuw vastleggen van De Pagter. “Ralf is de afgelopen seizoenen een vaste waarde in het team geweest en daarom wilden wij zijn contract graag verlengen. Wij zijn hartstikke blij dat Ralf voor de club behouden blijft, zodat we met bekende jongens kunnen bouwen aan een mooi team”, vertelt Van den Belt.

Naast De Pagter spelen in ieder geval ook Nigel van Oostrum, Mike Schilder, Kevin Bleeker, Jerom Oude Aarninkhof en Bart van Schaik aankomend seizoen bij Landstede Hammers. Deze vijf beschikken over een doorlopende verbintenis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)