Noah Dahlman verlengt contract bij Landstede Hammers

Foto van auteur

Zwolle – Noah Dahlman heeft zijn contract bij Landstede Hammers met twee seizoenen verlengd. De 32-jarige Amerikaan speelde de voorbije vier seizoenen al in het shirt van de Hammers en plakt daar dus nog twee jaar aan vast.

Net als Ralf de Pagter streek Noah Dahlman in 2017 neer in Zwolle. Voor zijn komst naar Landstede Hammers speelde Dahlman onder andere voor Balkan Botevgrad, Dinamo Bucuresti en MZT Skopje. Met laatstgenoemde won hij onder andere de landstitel en ook in Zwolle pakte Dahlman de nodige prijzen. Eerst tilde hij twee keer de Supercup omhoog en in 2019 bemachtigden Dahlman en zijn ploeggenoten het eerste landskampioenschap in de clubhistorie.

Dahlman was al de Amerikaan die het langst bij Landstede Hammers heeft gespeeld en met deze contractverlenging stelt hij dat record nog scherper. “Dat zegt alles,” vertelt Herman van den Belt, hoofdcoach van Landstede Hammers. “We weten uit de vorige vier seizoenen hoe betrouwbaar Noah is. Hij is de afgelopen jaren een meer dan belangrijke pion geweest en het is dan ook hartstikke mooi dat hij nog twee jaar in Zwolle blijft. Samen met Noah kijken we enorm uit naar de BNXT League.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)