Studenten verzorgen kerstfeest voor Stichting PaRT-

Foto van auteur

Op woensdag 20 december wordt er voor stichting PaRT- een kerstviering georganiseerd door twee Landstede studenten. Zij volgen de opleiding Vormgeving & Entertainment en lopen stage bij het Landstede Projectteam eVenEment waar de aanvraag voor hulp bij het organiseren van deze kerstviering binnenkwam. De kerstviering wordt gehouden in de kantine van de Landstede locatie aan de Ossenkamp 8 die voor deze kerstviering geheel in kerstsfeer is omgetoverd.

 

Logo PaRT-

PaRT-  is een stichting  die mensen ondersteunt die psychische problemen hebben of hebben gehad. Dat gebeurt door middel van begeleiding en hulp bij dagbesteding en werk. Doel is dat ze hun draai in de maatschappij terug kunnen vinden. In plaats van een gewone kerstborrel geeft PaRT- er een andere draai aan. Ze hebben er samen met eVenEment een groots feest van weten te maken. Zo zal er bingo zijn waarmee de ruim 150 genodigden leuke prijzen kunnen winnen.

Een aantal Landstede studenten zullen geheel in kerstsfeer gekleed de genodigden begeleiden tijdens de binnenkomst, de bingo en het huiswaarts keren. PaRT- heeft gezorgd voor een heerlijk stamppotbuffet en na afloop krijgen de genodigden nog een leuk presentje mee. Ook zal er een fotograaf van de opleiding Fotografie & Vormgeving aanwezig zijn. Ook deze opleiding wordt gevolgd aan de Ossenkamp 8.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)