Voorkomen geldproblemen voor ondernemers in Stadkamer Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Ervaringsdeskundige Boris Wielinga houdt dinsdag 2 november in Stadkamer Centrum een lezing over hoe je als (startende) ondernemer geldproblemen kunt voorkomen. Wielinga gaat onder andere in op de wereld van schuldhulpverlening voor ondernemers in Nederland en geeft tips om uit de problemen te blijven.

Een succesvol horecabedrijf, een prachtig gezin, twee auto’s, een eigen huis én een vakantiewoning, Wielinga had het allemaal. Maar door een life-event stortte deze droom in en raakte hij alles kwijt. Inmiddels is Wielinga operationeel directeur bij Over Rood, een vrijwilligersorganisatie die ondernemers naar een financieel gezonde toekomst begeleidt.

De groep ZZP’ers die in de financiële problemen komt door onder andere de coronacrisis neemt flink toe. Experts voorzien grote problemen voor ondernemers die de komende tijd schulden opbouwen. Hoe blijft een ondernemer uit de geldzorgen of hoe komen zelfstandige ondernemers hier uit?

De lezing op 2 november is van 19.30 tot 21.00 uur in Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1a. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden door te mailen naar isa.vijsma@stadkamer.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)