Zwolle – Het was zondagmiddag gezellig druk op Boer&Markt op het Nijkerkenbolwerk. Bezoekers ontdekten er de ambachtelijke boeren, wijnhandelaars en leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer.
Op laagdrempelige wijze maakte het publiek kennis met het rijke assortiment aan producten en ingrediënten van Nederlandse bodem. Ook kon er geproefd, gegeten en gedronken worden bij de de kraampjes van restaurants uit het hele land. Verder kon er gratis worden deelgenomen aan workshops en een rondvaart worden gemaakt over de gracht.
Het loading-dock van theater De Spiegel is omgetoverd tot een pop-up restaurant van alle Brass Boers. Daar komen vandaag en morgen de smaken van Brass Boer Bonaire, Brass Boer Curaçao en het Zwolse Brass Boer Thuis samen op een plek. Boer&Markt is onderdeel van de vijfde editie van Chefs (R)Evolution, het avant-garde cuisine festival van de Zwolse sterrenkok. Chefs (R)Evolution vindt plaats in Theater de Spiegel. Boer&Markt is nog tot acht uur vanavond te bezoeken. Morgen opent het culinaire festival de deuren weer om elf uur ’s ochtends. Een toegangsticket voor Boer&Markt kost €12,50. Een welkomstdrankje en een Chefs (R)Evolution-glas zijn bij de prijs inbegrepen.