Steun voor hengstenconcours Zwolle International

Foto van auteur

De gemeente Zwolle ondersteunt Zwolle International, een van de grootste hengstenconcoursen ter wereld, met een financiële bijdrage. Het evenement levert een bijdrage aan de positieve beeldvorming over de stad en brengt naar verwachting meer dan 25.000 bezoekers naar de stad.

 

Zwolle International wordt in 2007 van woensdag 28 februari tot en met vrijdag 2 maart gehouden. Het is een vijfdaags internationaal topevenement waar de beste goedgekeurde hengsten ter wereld strijden om de titels Future, Young, Promising en Best Stallion in spring- en dressuurwedstrijden. De dertiende editie van Zwolle International, voorheen International Stallion Show en Zwolse Paardendagen, is een aaneenschakeling van sportieve hoogtepunten. Zwolle International legt ook dwarsverbanden met breedtesport, zoals een kindermiddag in de binnenstad en een ‘Meet en Greet’ met Olympisch Kampioen Jeroen Dubbeldam. Voor het evenement hebben burgemeester en wethouders van Zwolle 17.500 euro vrijgemaakt uit het topsportbudget.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Steun voor hengstenconcours Zwolle International”

  1. Geen subsidie voor De Stad Als Theater maar w?©l voor iets elitairs als een hengstenconcours.
    Zou dat soms te maken hebben met de mogelijkheid voor het netwerken voor persoonlijk gewin van degenen die over allerlei subsidies beslissen?
    Of heeft het er mee te maken dat ‘DSAT’ te volks is?

Reacties zijn gesloten.