FC Zwolle naar Emmen

Foto van auteur

FC Zwolle speelt vrijdagavond een uitwedstrijd in Emmen. Dit duel werd 40 keer eerder gespeeld. FC Zwolle won 20 keer van FC Emmen, 11 wedstrijden eindigden in winst voor FC Emmen. 9 keer eindigden de onderlinge duels onbeslist.

De selectie van FC Zwolle kent vier geblesseerde spelers. Rob van der Sluijs revalideert voorspoedig na zijn buikwand blessure. De medische staf doet het rustig aan met hem. De verwachting is dat hij op het trainingskamp van FC Zwolle weer volledig aan sluit bij de selectie.  Ivo Rossen  heeft een  blessure aan de linkerenkel.Harvey Bischop is bijna volledig hersteld van zijn liesblessure. Marcel Akerboom  heeft een lichte spierblessure aan zijn rechterhamstring.

De selectie van FC Zwolle kent voor dit duel géén geschorste speler(s). De winterstop voor de selectie van FC Zwolle begint dit jaar op zaterdag 23 december. Op dinsdag 2 januari 2007 zal de voorbereiding op de tweede seizoenshelft starten. FC Zwolle verblijft van 2 janauri tot en met 9 janauri in het Spaanse Cadiz voor een trainingskamp. De tegenstanders voor oefenduels tijdens deze periode zijn nog niet bekend.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)