Politie zoekt getuigen aanranding

Foto van auteur

De politie zoekt getuigen van een aanranding van een 16-jarig meisje uit Zwolle. Zij fietste zaterdagmorgen 23 december jl., tussen 07:00 en 07:15 uur, vanaf de Koggelaan de fietstunnel bij het Ecodrome in. Halverwege de tunnel werd zij van de fiets getrokken door een naar schatting 65 – 70-jarige man die haar vervolgens aanrandde. De man heeft een rimpelig gezicht en had een stoppelbaard. Hij droeg een donkere jas, een lichtkleurige spijkerbroek en een groene muts. Hij had een donkere, middelgrote hond bij zich, die niet was aangelijnd. 

Getuigen of mensen die op dit signalement aanslaan of mogelijk zelf slachtoffer zijn geworden van deze man, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een anonieme melding kan gedaan worden bij Bel. M. via 0800-7000.

         

Man gewond op straat

Op aanwijzingen van omstanders troffen politiemensen donderdagnacht een 29-jarige Zwollenaar gewond en buiten bewustzijn aan op de straat van het Gasthuisplein. Hij zou door een man in elkaar geslagen zijn. Nadat hij bij bewustzijn kwam werd hij agressief ten opzichte van degene die hem eerste hulp had verleend en de politiemensen. Met veel moeite werd de man, die een gapende hoofdwond had, door ambulance personeel bewogen voor behandeling naar het ziekenhuis te gaan. Daar werd vastgesteld dat hij waarschijnlijk een zware hersenschudding had. De man die ook in het ziekenhuis opstandig bleef weigerde aangifte te doen.

Aangifte van openlijke geweldpleging

Twee 21-jarige mannen uit Zwolle en Akkrum deden donderdagnacht aangifte van mishandeling en vernieling van hun auto op de Ossenmarkt. Zij werden belaagd door een drietal mannen, dat eerder in een cafetaria aanmerkingen maakte over de kleding en haardracht van de slachtoffers. Naar de toedracht van deze openlijke geweldpleging en het drietal wordt een nader onderzoek ingesteld.

 Aangifte van mishandeling

Een 17-jarige Zwollenaar deed donderdagnacht aangifte van mishandeling op het Broerenkerkplein. Na bezoek aan een feest in een uitgaansgelegenheid kreeg hij zonder aanleiding van een onbekende een stomp tegen zijn neus. Hij liep een bloedende en gezwollen neus op. Ook zijn vriendin liep een stomp tegen haar arm op. Naar de toedracht en de verdachte wordt een onderzoek ingesteld.

Gewond bij aanrijding

Een 64-jarige fietser uit Zwolle raakte donderdagmorgen gewond bij een verkeersongeval op de rotonde Kamperpoortenbrug/ Hoogstraat/ Harm Smeengekade. Hij werd met kneuzingen aan heup en ribben voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De man kreeg op deze kruising geen voorrang van een 54-jarige autobestuurder uit Zwolle, die vanaf de Kampenpoortenbrug de rotonde opreed.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Politie zoekt getuigen aanranding”

  1. Dat 16-jarig- aangerandde meisje is mijn lieve vriendinnetje!
    Het is verschrikkelijk om te zien wat ze doormaakt, wat voor een slapeloze nachten ze heeft en dat gevaar voor haar in elke hoek lijkt te schuilen. Een altijd z?³ opgewekte meid werd door een seksueel gefrustreerde vieze bejaarde vent omgetoverd tot een nu vaak heel breekbaar persoontje.
    Mijn haat tegen deze man is zo verschrikkelijk groot! Dat valt met geen pen te beschrijven..
    Ik hoop dat mensen hem spoedig herkennen, en dat hij de straf krijgt die hij verdient!

Reacties zijn gesloten.