Nieuwjaarsconcert voor goed doel

Foto van auteur

Op zondagmiddag 7 januari 2007 wordt in theater De Spiegel het 13e Hanze Nieuwjaarsconcert uitgevoerd door een groot symphonie orkest (Chamber Music Consort) o.l.v. Jan Vermaning tesamen met een bigband (Stage Band) ; als gastdirigent zal Henk Meutgeert (bekend van het buitenconcert) de leiding over de beide orkesten en de solisten, o.a. Clara de Vries (sopraan), violist Adriaan Stoet, zanger Bert Vrieling (pop) en Esther en John (lichte muziek) op zich nemen.

Het geheel staat onder de muzikale leiding van presentator/arrangeur Rik Elings. Elk jaar wordt het nieuwjaarsconcert georganiseerd door de gezamenlijke Lionsclubs uit Zwolle en wordt de opbrengst besteed aan een goed doel. Dit jaar zal de Stichting Meedoen Zwolle tijdens het concert een cheque uitgereikt krijgen.

De Stichting Meedoen Zwolle is een fonds dat in de gemeente Zwolle steun verleent aan kinderen die zich in de greep van de armoede bevinden en door een financiele bijdrage van de Stichting Meedoen kunnen deelnemen aan het sociale leven binnen en buiten de school, door bijvoorbeeld mee te betalen aan extra opleidingskosten, het lidmaatschap van een sportclub of de kosten van excursies.

Ook dit jaar belooft het Hanze Nieuwjaarsconcert, in een geheel nieuwe jas en een nieuwe bezetting, een spectaculaire opening van het nieuwe jaar.

Aanvang concert 15.00 uur ; zaal open 14.30 uur.
Kosten: € 15,-

Na afloop van het concert kunt u in het theater nagenieten en is er gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwjaarswensen onder het genot van een hapje en een drankje.
Ook is er voor de allerkleinsten een creché aanwezig!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)