Tafeltennis Zwolle start training in Berkum

Foto van auteur

Zwolle – Vanaf woensdagmiddag 8 april heeft Tafeltennis Zwolle er weer een trainingslocatie voor de jeugd bij. Op die dag starten de trainingen in Berkum. Elke woensdagmiddag van half twee tot drie is de gymzaal van wijkcentrum de Weijenbelt de locatie waar onder leiding van een gediplomeerde trainer van de vereniging gespeeld kan worden.

Zoek je een leuke sport, ben je uitgekeken op je huidige sport, of wil je nog extra beweging? Wat dacht je van tafeltennis? Je hebt het vast wel eens gedaan op school, op de camping of in de kantine. Misschien heb je wel een tafel thuis staan. Een rondje om de tafel, gewoon een balletje slaan of in een leuk toernooitje. Dan is tafeltennis een leuk spel.

Maar je kunt er ook een sport van maken. Dan wordt tafeltennis snel, vol effecten en met veel spanning. Niet voor niets is de leus van tafeltennis: snel, slim en spannend.

En dat kun je leren. Stel je voor: op het volgende toernooi op de camping of op school serveer je de bal zo, dat je tegenstander de bal niet meer terug kan slaan. Of je speelt met zoveel effect, dat de bal van het batje van de tegenstander in een rechte lijn omhoog schiet.

Voor iedereen die wil kennismaken met tafeltennis en Tafeltennis Zwolle geldt, dat vier keer meegetraind kan worden voordat besloten moet worden om wel of niet lid te worden. Gedurende die periode zorgt Tafeltennis Zwolle als het nodig is voor een batje.

Met de trainingslocatie in Berkum komt het aantal trainingslocaties van Tafeltennis Zwolle voor de jeugd op 5. In Zwolle Zuid, Stadshagen, het Centrum en de Aa-landen kon al getraind worden.

Voor aanmelding of meer informatie kan gebruik gemaakt worden van info@tafeltenniszwolle.nl. Kom je niet uit Berkum of hoor je niet meer bij de jeugd maar wil je toch ook eens kennismaken met tafeltennis, dan kun je terecht op de website van de vereniging: www.tafeltenniszwolle.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Tafeltennis Zwolle start training in Berkum”

Reacties zijn gesloten.