Zwolle ontvangt bijzondere plattegrond

Foto van auteur

Zwolle – Onlangs is er een kaart uitgegeven in de gemeente Zwolle uit handen van Martin Dekker van het Belgische bedrijf Art & Design. Het unieke aan deze kaart is dat er ruim 100 bedrijven, instellingen en scholen zijn weergegeven door middel van een handgetekende afbeelding. 

Op de plattegrond zijn bedrijven, instanties, bezienswaardigheden, de cultuur van de gemeente, de omgeving en een aantal monumentale panden te zien. Ook de geschiedenis, de toeristische aspecten en nuttige telefoonnummers zijn aangegeven. Het unieke is dat op deze plattegrond handgetekende afbeeldingen van alle deelnemende bedrijven en instellingen te zien zijn. Dit kan een logo, product, gebouw, een auto of een combinatie van deze elementen zijn.

De komende week  wordt op een aantal locaties in de stad de kaarten opgehangen. Zo komt de plattegrond te hangen in een aantal openbare gebouwen,  bibliotheken, sporthallen, zwembaden, VVV kantoor, campings, gemeentehuis, stadskantoor, Kamer van Koophandel etc. Daarnaast is de plattegrond te bekijken bij alle deelnemers. Ook zijn er een aantal exemplaren gratis te verkrijgen bij het informatiecentrum in het stadhuis, zolang de voorraad strekt.  

Het bedrijf Art & Design heeft gezorgd voor de totstandkoming van deze plattegrond. Zo heeft dit bedrijf al plattegronden gemaakt voor o.a. Assen, Emmen, Raalte, Hardenberg  en Heerde. De komende jaren zijn ze bezig met een plattegrond voor veel steden in Noord-Oost Nederland. De eerstvolgende plattegrond komt uit in de Olst-Wijhe, gevolgd door  Rijssen en Apeldoorn. 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zwolle ontvangt bijzondere plattegrond”

Reacties zijn gesloten.