Concert Ralph van Manen

Foto van auteur

Met diverse hits in binnen- en buitenland (2 platina en 1 gouden plaat in de VS) en inmiddels meer dan 10 albums op zijn naam, is Ralph van Manen uitgegroeid tot een bekende singer/songwriter. Hij ontving in Amerika een Dove Award voor zijn song ”Testify to love”’ en recentelijk nam Sir Cliff Richard Ralph’s song ”She’s All Mine” op voor zijn laatste cd. Vrijdag 12 januari staat Ralph met band op het podium van Hedon.

Na zijn laatste verzamelalbum ”More than a Song” (2003) en zijn kerstalbum ”Heart of Christmas” (2002), is inmiddels Ralph’s gloednieuwe (opnieuw) Engelstalige cd ”Never say Never” uitgebracht. ”Mijn beste album tot nu toe en meer dan ooit met songs die het meeste aansluiten bij mij persoonlijk en bij mijn muziekstijl”, aldus Ralph. Om een klein idee van deze muziekstijl weer te geven kan het vergeleken worden met de muziek van Bryan Adams en Graig David.

Vorig jaar zomer werd intensief gewerkt aan Ralph’s nieuwe album. Bruce Smit, een Engelsman woonachtig in Nederland verdiende zijn sporen al ruimschoots door het schrijven van songs voor vele nationale en internationale bekendheden (w.o. de winnende songfestival song voor Nederland gezongen door Glennis Grace). Bruce schreef mee aan Ralph’s nieuwe album, nadat de twee eerder samenwerkten aan ”Wake up world”.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is €10,00 (excl. €1,- servicekosten). Het voorprogramma L.I.N.E. begint 12 januari om <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>20:00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Concert Ralph van Manen”

  1. Ralph Van Manen heeft een ijzersterke song “She’s All Mine” geschreven voor Cliff Richard. Je vind deze song op de CD “For Life”, die in 2005 in Europa uitkwam, een van de beste werken van Cliff Richard ooit! 😉

Reacties zijn gesloten.