Jan Smit zet Zwolle op z’n kop

Foto van auteur

Jan Smit trad vrijdagavond voor de eerste keer in een reeks van twee concerten op in een uitverkochte IJsselhal. Samen met zijn eigen band kreeg Jan de ruim 5000 bezoekers op de stoelen. De Live Concerttour in Zwolle werd een groot feest. In het voorprogramma stalen de vrienden van de Volendamse zanger, Nick en Simon, de show.

Toen Jan Smit in 1997 de eerste plaats in de top 100 haalde met “Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen”, waren er weinig mensen die dachten dat de toen nog als Jantje door het leven gaande Volendamse jongen zou uitgroeien tot de volwassen artiest die hij nu is. Zijn Album JANSMIT.COM met hits als “Vrienden voor het Leven” en de prachtige ballade “Laura” haalt de dubbelplatina status en levert Jan een Edison nominatie op!

Nick en Simon in het voorprogramma

Zijn eerste reality-soap “Gewoon Jan Smit” wint de Gouden Televisierring 2005. Nu is Jan bezig met een nieuwe uitdaging: een omvangrijke Live Concerttour met eigen orkest waarbij alle komende concerten al uitverkocht zijn. Jan kondigt aan vrijdagnacht Zwolle onveilig te gaan maken. De Volendammer logeert vervolgens in Zwolle om zaterdagavond zijn tweede en laatste concert in de IJsselhallen te geven.

Voor Jan Smit is het geen probleem om 5000 bezoekers mee te laten zingen

Lees verder om de foto’s van het concert te zien.

 

Ruim 5000 fans

In de rij voor een cd of shirt

Jan Smit

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Jan Smit zet Zwolle op z’n kop”

 1. Mijn collega heeft al gereageerd maar ik wil ook even zeggen dat ik de foto’s heel leuk vind. Echt een leuk overzicht. Het concert was ook geweldig. Jan krijgt de zaal goed mee en het was een leuk sfeertje. Ik ga nu weer op voor de tweede avond. Hoop dat deze net zo gezellig wordt.

  marita

 2. Hallo, Wij zijn de meiden met het T-shirt in de hand van Nick en Simon.
  Wij vonden het gisteren SUPER gezellig. Het was een geweldige show.
  En Nick en Simon vonden wij helemaal het einde.
  En een super leuke foto trouwens.
  😀 :-* 🙂 😉 ;D

 3. he steef

  ze zijn mooi geworden zeg en wat hebbn jullie er veel
  gemaakt zeg
  ziet er ook erg gezellig uit ,jullie hebben je wel vermaakt daar jullie staan er mooi op saampjes
  en nick en simon
  ga je nu bellen !

Reacties zijn gesloten.