Voorlichtingsdag voor starters in de woningmarkt

Foto van auteur

Zwolle –  In deze economisch onzekere tijd vragen veel mensen zich af of het kopen van een woning nog wel tot hun mogelijkheden behoort. De verandering in de woningmarkt biedt echter ook kansen; zeker voor diegenen die op zoek zijn naar hun eerste huis. De huizenprijzen zijn realistischer geworden, het woningaanbod is groot, de onderhandelingspositie is goed en de hypotheekrente is aantrekkelijk.

Om starters te informeren over de kansen en woonmogelijkheden organiseert Rabobank IJsseldelta samen met zes makelaars, een notaris en een woningcorporatie een woondag. Op 13 juni is iedereen die interesse heeft in het kopen van een eigen huis van harte welkom in de Rabo Business Corner in het FC Zwolle stadion. Tussen 11 en 15 uur presenteren de makelaars Boertjes, Bramer, Margadant, Van der Linden, Van Dorsten en Ten Hag het Zwolse woningaanbod. DeltaWonen vertelt de bezoekers meer over nieuwbouwmogelijkheden. Notaris Duret en Kroon is aanwezig om juridische vragen te beantwoorden. De adviseurs van de Rabobank vertellen geinteresseerden over de startershypotheek en de speciale starterslening van de gemeente Zwolle. De Rabo-Woondag is gratis toegankelijk.

2 gedachten over “Voorlichtingsdag voor starters in de woningmarkt”

  1. Lekker veel reacties, of komt dat misschien omdat de Zwolse woningmarkt voor starters niets te bieden heeft met die randstad-prijzen.
    Voor een uitgewoond krot met twee slaapkamers in een niet al te beste buurt betaal je hier hetzelfde als waar je in Drenthe of net over de grens in Duitsland een twee-onder één kap woning kunt kopen.
    Laat de woningmarkt maar zonder steun van het kabinet compleet instorten dan wordt Nederland weer een stukje leuker.

Reacties zijn gesloten.