Showdeknetter Festival met meer dan 250 acts

Foto: Showdeknetter Festival

De tweede editie van het Showdeknetter Festival staat op stapel. Jong muziek- en danstalent uit Zwolle krijgt de mogelijkheid om podiumervaring op te doen tijdens een echt festival. Bekende artiesten zoals Katie Koss en Dirk Scheele treden op en meer dan 250 amateurmuzikanten en -dansers, die hun talent tonen op het podium.

Het Showdeknetter Festival op zaterdag 15 juli biedt een podium aan jong en oud muzikaal en danstalent. Op dit festival kunnen amateurmuzikanten en -dansers optreden op een festival, in een veilige omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en groei. Iedereen die wil, mag meedoen aan het Showdeknetter Festival. Het maakt niet uit op wat voor niveau je speelt of danst, aldus de organisatie.

Op het festivalterrein aan de Grote Voort 10 zullen vier podia staan waar de hele dag door diverse optredens te zien zijn. In de theaterzaal voeren dansers verscheidende dansshows op. Daarnaast zijn er workshops en diverse eet- en drinkgelegenheden. Er is klein vermaak zoals een springkussen, schminken, grabbelton en meer.

Het Showdeknetter Festival wordt georganiseerd door stichting Zwolle Presents en wordt ondersteund door Fonds Amateurkunst, Stichting Hervomd Weeshuis, Prins Bernard Cultuurfonds en verschillende sponsoren.

Voor meer informatie, de line-up en tickets kun je gaan naar de festival-website.

Foto 1
Showdeknetter Festival met meer dan 250 acts - Foto: Showdeknetter Festival
Foto: Showdeknetter Festival

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)