Ouderen Zwolle Zuid zoeken websitebeheerder

Foto van auteur

Zwolle – De site ouderenzwollezuid.nl is een website voor en door ouderen uit Zwolle Zuid. Ouderen uit de wijken kunnen hierop informatie plaatsen over ontmoeting en recreatie. Zo hoopt Stichting Welzijn Ouderen Zwolle dat nog meer ouderen met elkaar en / of met plezierige activiteiten in contact komen.

SWOZ is op zoek naar vrijwilligers die het beheer (vullen met actualiteit) van een deel van de website voor hun rekening willen nemen. Wilt u meedoen? Meld u dan aan! Op onderzoek de wijk in, teksten schrijven, nieuwe dingen bedenken, het is leuk om dat samen met anderen te doen. Interesse in de computertechniek is niet noodzakelijk. Interesse in mensen wèl! De doelstelling is een bijdrage te leveren aan zelfstandigheid van de ouderen in Zwolle Zuid. Ontmoeting, Recreatie en Nieuws zijn de hoofdthema’s op deze site. www.ouderenzwollezuid.nl valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Welzijn Ouderen Zwolle.

Als u interesse heeft voor deze vacature dan kunt u contact opnemen met Wilma Wildeboer, ouderenwerker SWO Zwolle, team Zuid. Tel. 06-31643504. Email: w.wildeboer@swo-zwolle.nl

4 gedachten over “Ouderen Zwolle Zuid zoeken websitebeheerder”

  1. Alsjeblieft zeg! Het gaat hier om een functie als vrijwilliger. Ik zou er zomaar niet voor uit Nijmegen vertrekken!

    @Admins: misschien is het handig deze “open” sollicitatie door te sturen en hier van de website te verwijderen.

Reacties zijn gesloten.