Schatten (be)zoeken in de IJsseldelta

Foto van auteur

Zwolle – Ga deze zomer op pad met de Schatkist die is gevuld met allerlei handige gadgets om de IJsseldelta te ontdekken. De opdrachten op de gouden munten vertellen hoe de gadgets gebruikt kunnen worden. De Schatkaart laat aan de (groot)ouders zien wat er allemaal te beleven is in dit prachtige gebied.

Een loeppotje, een zakje met edelsteentjes en allerlei andere handige gadgets helpen de kinderen om op speelse en educatieve wijze de IJsseldelta te ontdekken. Laat de kinderen kennismaken met de echte frisse polderlucht of laat ze de natuur eens van dichterbij bekijken. Op de Schatkaart is weergeven welke plaatsen en bijzondere plekken er te vinden zijn in de IJsseldelta. Bezoek bijvoorbeeld het Kampereiland en kijk uit over het Zwarte Meer. De Schatkaart geeft ook mooie uitkijkpunten aan die de IJsseldelta op haar mooist laten zien. Ook zijn er de verschillende manieren van vervoer angegeven op de kaart. Wandel bijvoorbeeld in de aangegeven wandelgebieden of kano met uw eigen kano door de polder Mastenbroek. De Schatkaart maakt u wegwijs in de IJsseldelta en laat op speelse wijze de bijzondere plekken zien.

De Schatkist (€3,95) en Schatkaart (€1,95) zijn te koop bij de VVV winkels in Kampen, Zwolle, Hasselt en Zwartsluis. Tevens is de Schatkaart en andere producten te bestellen via de webwinkel op www.vvvijsseldelta.nl  Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl of bel naar 0900 – 1122375 (€1,per gesprek).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)