FC Zwolle supporters hebben Mexicaanse griep

Foto van auteur

Zwolle – Minimaal twee supporters van FC Zwolle zijn door een medesupporter besmet met de Mexicaanse griep. De mannen zaten afgelopen vrijdag in het uitvak bij AGOVV, waar met 2-0 verloren werd.

Ze waren zelf niet op de hoogte dat hij het virus onder de leden had. Degenen die bij hen in de bus zaten, kunnen dus ook besmet zijn geraakt. Daarom een waarschuwing voor de supporters die in Apeldoorn aanwezig waren: voel je je verkouden, droge hoest, benauwd of beroerd en heb je koorts neem dan voor de zekerheid contact op met je huisarts.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “FC Zwolle supporters hebben Mexicaanse griep”

 1. Wichert,

  Volgens mij heb jij de Everiaanse Griep.
  Je denkt en praat al net zo raar als Jan Everse.
  Die zegt ook altijd “dit is een wereldspits voor een schijntje”

  Op .org las ik vandaag een goeie bijnaam voor onze (goede) trainer.
  “Jantje Videobandje”

  Het zou voor de FC en hemzelf wel een keer goed zijn om weer een goede spits binnen te halen zoals Bruin en Derksen waren. Ik heb meer vertrouwen in Schreurs dan Redan

 2. @ Sjonnie: zijn die Bruin en Derksen te duur dan? Of verdienen ze daar beter? Zijn ze niet meer zo goed als ze waren? Of willen ze niet naar Zwolle (zou natuurlijk ongelooflijk zijn)? Weet er te weinig van, misschien kun je ons ff bijpraten?

  Bedoel, we zagen Gijp toevallig (tijdens zappen) een heerlijke nep-dr Phill analyse loslaten op ome Lowie…dan moet jij dit toch ook wel kunnen beargumenteren?

 3. Sjonnie voor de Everiaanse griep ben ik al drie jaar geleden ingeent . Ik heb ook vertrouwen in Schreurs,maar hij kan het niet alleen.Met een kopsterke Redan ernaast heeft de club veel meer kans ,
  dan met al die frivole spelers die je zo uit de wedstrijd speelt.Ze kunnen elkaar nog verstaan ook

 4. Cynisch Wichert: verstaan? Verstaan heeft ook een andere betekenis: de kunst verstaan, of begrijpen. Neem aan dat je één van de laatste 2 of beiden bedoelt. Goed trouwens van die bokser gister he in het sportjournaal; dat hij zo goed Nederlands kon!

Reacties zijn gesloten.