Iwan Redan op proef bij FC Zwolle

Zwolle – Er waren vandaag drie nieuwe gezichten bij de training van het eerste elftal. Iwan Redan, Hüseyin Cengiz en Yusuf Sarica trainden op proef mee bij de selectie van FC Zwolle. Danny Schreurs is aanstaande vrijdag weer speelgerechtigd.

De 25-jarige Hüseyin Cengiz speelde gedurende het seizoen 2006-2007 voor AGOVV Apeldoorn. Yusuf Sarica is 23 jaar en afkomstig van Haarlem. De 28-jarige Iwan Redan kwam vorig seizoen uit voor Excelsior. Daarnaast heeft Danny Schreurs zijn schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, uitgezeten. Schreurs is speelgerechtigd bij de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen FC Emmen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

47 gedachten over “Iwan Redan op proef bij FC Zwolle”

  1. met zoveel buitenlanders en de mexicaansegriep kan het volgens mij niet meer mis gaan.de supporters staan helemmal achter de club,met of zonder de voetbalkoorts

  2. Afvallertjes van mindere clubs die Zwolle naar de ere-divisie moeten loodsen hmm vreemde tactiek.
    Kan me ook herinneren dat Zwolle al eerder achter Redan aanzat maar dat hij in het verleden Zwolle niet zag staan, jaren later na te zijn geflopt bij meerdere clubs natuurlijk weer wel.
    Ik zit trouwens nog steeds te wachten op die Argentijnse spits die Jan Everse zo’n twee weken geleden al aankondigde.
    Een gevalletje Maxi Gomez ben ik bang.:D

  3. Je hebt helemaal gelijk Willy, dit zijn de kontenkruipers van hun baas, tenminste als ze werk hebben.

    Redan is top! en een aanwinst voor de FC.

  4. die redan was idd een goeie spits, gaf hij ook niet eens een kopstoot aan een medespeler terwijl hij aanvoerder was bij willem2 ? hij probeert zich nu natuurlijk weer in de kijkert te spelen, indien hij weer opbloeit en weggaat moet dit natuurlijk wel knaken opleveren.

  5. kan er niet een keer vooraf naar spelers worden gekeken in een wedstrijdsituatie in plaats van al dat gedoe ‘op proef’. Meetrainen is toch niet te vergelijken met functioneren in een wedstrijd! Is er geen scout? Hoeveel van dit soort stages zijn er de afgelopen jaren al niet geweest? En wat heeft dat opgeleverd????

  6. @ Zwolleeder

    Jan heeft wel meer beloofd maar daar mag je het niet over hebben want dan ben je negatief en dat komt de club niet ten goede.

    Gewoon blijven doordromen dat Jan de verlosser is.

    Wanneer worden wij van HEM verlost ik ga er van uit VOOR de winterstop.

  7. die redan was idd een goeie spits, gaf hij ook niet eens een kopstoot aan een medespeler terwijl hij aanvoerder was bij willem2 ?

    Hij is dus wel kopsterk .;)

  8. Mensen mag ik jullie wat vragen?

    Waarom moeten jullie altijd dingen uit het verleden terug halen? ( Ook wel oude koeien uit de sloot halen genoemd) misschien wil Iwan Redan dat wel vergeten en proberen met een schone lei te beginnen. En volgens mij geven jullie die jongen geen kans vooral zwolleerder niet. Dus ik zeg: Geef Iwan Redan een kans en misschien scoort hij genoeg bij FC Zwolle. En zodra die dat doet dan zegt iedereen van Whoow wat is die Redan een goede voetballer. En dan vergeet iedereen die dingen die die in het verleden heeft gedaan. Ik snap dat niet van de Zwolse mensen. Ik ben zelf een geboren Zwollenaar en ik blijf mijn club steunen door dik en dun ! En dan lopen hier een beetje van die Mooi weer supporters spelers afkraken. Ik kan jullie al wel vertellen hier komt geen Ronaldhino/Messi/Kaka/Ronaldo/Gerrard/Van der Sar/Rooney noem ze maar op. Dus je moet het beste uit je mogelijkheden halen

  9. Jan heeft wel meer beloofd maar daar mag je het niet over hebben want dan ben je negatief en dat komt de club niet ten goede.

    Wat heeft Jan allemaal beloofd dan?
    Maak die lijst maar!

  10. kan er niet een keer vooraf naar spelers worden gekeken in een wedstrijdsituatie in plaats van al dat gedoe ‘op proef’. Meetrainen is toch niet te vergelijken met functioneren in een wedstrijd! Is er geen scout? Hoeveel van dit soort stages zijn er de afgelopen jaren al niet geweest? En wat heeft dat opgeleverd????
    Door blup, op 10 augustus 2009 om 20:04

    Botthegin, Moisander, Jongsma en veel meer.
    Maar dit soort stages gebeuren ook bij andere clubs. Lees de vi maar.

  11. @zwolle fan, het gaat hier over Redan en jij begint weer met je Everse riedeltje.
    Ik hoop dat Redan wat toe kan gaan voegen en dat weet je nooit van te voren, je kan hooguit een inschatting maken.

  12. Scheurs toch niet speelgerechtigd!!

    Dit doet mij denken aan het boekje van Jan Rekers !! Is die niet verbonden aan een Brabantse club die haar administratie in het verleden ook wel eens niet goed op orde had …

    Misschien heeft familie bij de KNVB werken …

  13. ⤽Hij is beresterk, balvast en heeft in het verleden bewezen ook te kunnen scoren⤝, zegt FC Zwolle-trainer Jan Everse in VI. Als het aan hem ligt, dan trekt de 28-jarige spits meteen het blauw-witte shirt aan. Maar ja, de vraag is of de Zwollenaren hem kunnen betalen.

    Everse heeft vertrouwen in een goed seizoen, ook al werd tegen AGOVV kansloos verloren. ⤽ Dit was misschien wel de slechtste wedstrijd die FC Zwolle onder mijn leiding heeft gespeeld. We blijven gewoon hard werken en dan komt alles goed.⤝

    Vrijdag thuis tegen FC Emmen dacht Everse over aanwinst Danny Schreurs te kunnen beschikken, maar helaas voor de coach gaf de KNVB valse hoop. De oud-Fortuna speler moet nog een duel schorsing uitzitten.

  14. Redan heeft toch ook nog bij Willem II gespeeld? Waar is het niet zo gegaan als hij verwachte dan?

    Kan betalen? Hoorde gister uit zeer betrouwbare bron dat de FC in het verleden 3 spelers veel te veel heeft betaald, die niet allemaal lukten. Zodat er nu te weinig over is.

    Als er bij het hele team (incl reserves) geen bezieling, passie en beleving is….kun je beter niet aan de pot beginnen. Met hart & ziel die wedstrijd in klappen! Succes morgen!!

  15. @zwolleeder. HIER IS DIE DAN:
    Argentijn op proef
    13-08-2009

    Naast de drie proefspelers die eerder deze week meetrainden, is er vandaag een Argentijn op de Zwolse velden te zien. Roberto Muchardi is op proef bij FC Zwolle en traint mee met de selectie.
    bron:fczwolle.nl

  16. @erik
    noem is een paar spelers uit de regio die direckt mee kunnen?
    Terwijl er 6 jeugd spelers bij de eerste selectie zitten die uit de regio komen

  17. @ramon….het is geloof ik een middelvelder die argentijn….uit de regio: martijn jansen, mark van der meulen, tim nijssen, arjan postma, duncan van moll, joshua van marle, marc van de vegte…zeg niet dat die meteen potten breken, maar jongens toch….wat hebben al die argentijnen nou toegevoegd? Zet er dan een regiojongen neer, die 200 man publiek uit zijn dorp meeneemt

  18. Ik zie er al 2 die het niet konden redden bij fcz.

    Maar daar gaat het niet om. De overzeese spelers voetballen voor een bedrag waar menig amateurvoetballer zijn bed niet voor uit komt.

  19. Spakenburg-IJsselmeervogels gezien in december…Duncan was niet best! Kan toeval zijn natuurlijk. Maar de meeste top-amateurs vinden het wel goed zo vrees ik. Zeker als straks te topklasse er nog bij komt. Met minder trainen je baantje houden en met je hobby een mooie bak geld bijverdienen. Vaak veel volk langs de kant en op redelijk tot hoog niveau. Zou een fullprof bij de FC bijvoorbeeld wel aardig wat verdienen? Marc komt nog van WVF af, weg bij Berkum, waar zit hij nu? Regionale binding is natuurlijk altijd goed.

  20. Blatter wilde toch eindelijk ook een beperkt aantal buitenlanders per club? Scheen heel moeilijk te liggen met “vrij verkeer van goederen en mensen binnen de EG”….leek er toch van te komen. Maar omdat we er niets meer van horen, zal het wel weer sterven in schoonheid.

  21. Diederik Boer
    Dolf Kerklaan
    René Oosterhof
    Said Bakkati
    Eric Botteghin
    Martin Guarino
    Albert van der Haar
    Zdenko Kaprálik
    Ruud Kras
    Gieljan Tissingh
    Dennis van der Wal
    Erik Wisse
    Erik Bakker
    Cees Keizer
    Dominggus Lim-Duan
    Etiënne Reijnen
    Gergo Belickzy
    Bram van Polen
    Eldridge Rojer
    Danny Schreurs

    20 spelers waarvan er totaal 8 uit de eigen jeugd komen (Appie dus ook)
    4 buitenlandse spelers.
    Dat valt dus wel mee.

  22. @Edwin….logisch…van Moll werd als linksback opgesteld door toptrainer Everse….Jansen is schandalig behandeld.

    @ Ramon….in ieder geval 1, ik ging toen nog wel eens kijken

  23. Er zijn al een aantal redenen genoemd waarom de selectie er zo uitziet als nu. Maar klopt het dat er in het verleden een aantal (3 hoorde) ik heel behoorlijk meer betaald kregen? Als dat zo is werkt dat door natuurlijk.

  24. @dick
    het zou best kunnen dat ze te dure spelers hadden in de ere was dat zowiezo het geval
    maar als het op korte termijn ook is gebeurd zal ik zo niet weten Botteghin en Moisander zowiezo niet

  25. Bedankt Ramon. Lijkt me erg lastig als dat zo is, weet ook niet of ze nu nog onder contract staan. Als je ze nog onder contract hebt en ze zijn te duur voor een andere club, heb je wel een lastige situatie. Ook voor de andere selectiespelers. Zie Feyenoord met Makaay.

  26. @ dick bakkati en kras krijgen voor jupiler begrippen een schandalig salaris Jan verdient ook niet slecht en dan bedoel ik dat hij de best betaalde trainer van de jupiler is met zijn staat van dienst .

    Dan vraag ik je budget op ???? Waaraan ????

  27. bakkati en kras krijgen voor jupiler begrippen een schandalig salaris Jan verdient ook niet slecht en dan bedoel ik dat hij de best betaalde trainer van de jupiler is met zijn staat van dienst .

    Dan vraag ik je budget op ???? Waaraan ????

    @zwolle fan
    Wat verdienen Kras, Bakkatie en Jan E precies?
    Ik weet het, vragen beantwoorden is niet je sterkste kant. Dat is gewoon alles mbt FCZ afzeiken.

Reacties zijn gesloten.