FC Zwolle zoekt pinch-hitter

Zwolle – FC Zwolle heeft nog mogelijkheden om op de transfermarkt iets te gaan doen. Trainer Art Langeler zou nog wel versterking willen in de voorhoede van zijn team en aast op een type spits die in staat is in een wedstrijd iets te forceren en fysiek sterk is. Een type pinch-hitter.

De trainer is tevreden met de verdedigende capaciteiten van zijn team, maar voorin mag er nog wel een versterking komen. Die speler moet FC Zwolle dan ook daadwerkelijk sterker maken, vindt Langeler. Afgelopen vrijdag zat Iwan Redan op de hoofdtribune bij de thuiswedstrijd tegen FC Oss, maar Langeler zegt dat er geen link is met een positie bij FC Zwolle. Onderhandelingen met AGOVV-spits Michiel Hemmen liepen spaak. Hemmen speelt overigens nog altijd bij het team uit Apeldoorn. Recent werd de 30-jarige Jeroen Ketting aangetrokken. De spits kwam over van Lommel United uit België. Tot en met 31 augustus kunnen betaald voetbalorganisaties nog zaken doen op de transfermarkt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “FC Zwolle zoekt pinch-hitter”

  1. Michiel Hemmen baalt ervan hoe zijn vertrekwens ondertussen een hele soap is geworden. De voetballer van AGOVV Apeldoorn wil de club graag verlaten voor FC Zwolle of Metalurg Donetsk, maar de Jupiler League-club laat hem niet zomaar vertrekken.

    Eerst had Zwolle een bod uitgebracht van 150.000 euro. “Ik ben daarna naar Oekraïne gegaan en wilde daar graag tekenen. Toen de club de onderhandelingen begon, wilde AGOVV opeens een ton méér hebben dan dat het met Zwolle was overeengekomen. Dat was Metalurg te gortig.”

    “In de tussentijd vond Zwolle in Jeroen Ketting een nieuwe aanvaller en kon ik een transfer vergeten”, zegt Hemmen, die duidelijk niet langer in Apendoorn wil blijven. “Echt onbegrijpelijk. Toen ik destijds in Apeldoorn tekende, is mij beloofd dat ze niet moeilijk zouden doen als een grotere club zich zou melden. Ik snap niet waarom ze dan nu zo dwarsliggen. Ik ga sowieso niet verlengen.”

Reacties zijn gesloten.