McDonalds clown op Zwolse Zomerkermis

Foto van auteur

Zwolle – Van 14 tot en met 23 augustus kunt u genieten van de Zwolse Zomerkermis in de binnenstad van Zwolle. Het Kermis Projectteam, met vertegenwoordigers van ondernemers, inwoners, kermisexploitanten, politie en gemeente, heeft een gevarieerde kermis opgezet met voor ieder wat wils. In de week voorafgaand aan de Zwolse Zomerkermis wordt de kermiskrant in Zwolle en regio verspreid. Let goed op uw brievenbus want in deze kermiskrant staan tal van kortingsbonnen die het extra aantrekkelijk maken om de Zwolse Zomerkermis te bezoeken!

Op woensdag 19 augustus staat de Zwolse Zomerkermis in het teken van de kids! Om 14.30 uur geeft de McDonalds clown op het Grote Kerkplein, op het bordes van het stadhuis, een fantastische show weg! De McDonalds clown komt per Kermisexpress aan. De show is ludiek, leuk en leerzaam. Na afloop van de show wordt er gratis drinken en iets lekkers aangeboden. Aansluitend kunnen kinderen, samen met de McDonalds clown, de kermis over lopen. Op donderdag 20 augustus laat het Actieteam Zwerfvuil zich van haar beste kant zien. De dames van het team vragen deze dag op bijzondere wijze aandacht voor zwerfvuil in de (binnen)stad.

Nieuw! Stap in de Zwolse Kermisexpress en ga mee! Neem tijdens de kermis plaats in de speciale kermistrein, de Zwolse Kermisexpress. Dit is een nieuwe attractie tijdens de Zomerkermis die begint op het Noordereiland en voert passagiers tegen betaling van één euro via Achter de Broeren, de Pletterstraat, Diezerstraat, Luttekestraat, Kamperstraat en Jufferenwal naar het kermisterrein en weer terug naar het Noordereiland. Onderweg zijn er verschillende op-en afstaphaltes. De Zwolse Kermisexpress rijdt u, gedurende de kermis, graag rond tussen 13.00 uur en 19.00 uur. Let op: de Zwolse Kermisexpress zal niet rijden op vrijdag 21 augustus, dit in verband met het Stratenfestival.  Voor meer informatie over de zomerkermis kunt u terecht op de speciale website: www.zomerkermis.zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “McDonalds clown op Zwolse Zomerkermis”

Reacties zijn gesloten.