Modespektakel Mart Visser in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – “Zwolle gaat op 18 september weer knallen als modehoofdstad van het Noorden!” Aan het woord is Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect. Plan Effect organiseert op vrijdag 18 september voor de tweede maal een exclusief Fashion Gala in de nieuwe Deltion Campus. Het unieke van het evenement is dat het de organisatie weer gelukt is om de exclusieve Haute Couture Première van de topcouturier van Nederland, Mart Visser, naar Zwolle te halen!

fashion_mart_visser.jpg

Na maanden van voorbereidingen komt nu de datum van 18 september in zicht. Het organisatieteam Plan Effect is dan nu ook bezig om de puntjes op de i te zetten voor de organisatie van het evenement. “Het is mooi om te zien hoe dit evenement door het Zwolse bedrijfsleven en het Zwolse publiek is opgepakt. Veel bedrijven hebben ondanks de crisis weer  een bedrijfstafel afgenomen om hun relaties te fêteren”. Daarnaast is dit evenement ook een unieke gelegenheid voor modeminnend Zwolle om eens een Haute Couture Première bij te wonen. Want die zijn normaal alleen in het Westen van het land en daarbij ook nog eens voor een select publiek. “En wij bieden nu iedereen de gelegenheid om dit modespektakel te bezoeken!”, aldus Aline Hofstee.

De vrouw op een voetstukDuidelijk herkenbaar in alle collecties van Mart Visser is de in het oog springende signatuur, met exclusieve creaties, eindeloos oog voor details, een perfecte coupe en tijdloze elegantie. De vrouw wordt daarbij door de couturier op een voetstuk geplaatst.Mart Visser combineert zijn kenmerkende signatuur steevast met de keuze voor de hoogst denkbare kwaliteit met daarbij aandacht voor ultiem draagcomfort. Klassiek vakmanschap, de top in materiaalkeuze en een perfecte pasvorm zijn daarbij de norm.
De modetop uit de regio

Het Fashion Gala begint met een modeshow van exclusieve regionale modezaken. Prachtige barokke couture van Maraque, de nieuwste modetrends van Rinsma Fashion Plaza, lingerie van Lajet, brillen van Nico Brillen en de laatste haartrends verzorgd door Hair Plaza. Ook het Deltion College levert met hun mode-opleiding een bijdrage aan het Fashion Gala. Het belooft een feestelijke avond te worden met een exclusieve ontvangst, een fantastische modeshow en een spetterende afterparty tot in de kleine uurtjes!

Kaartverkoop
Kaarten kan men voor 50 euro bestellen via de website www.fashion-gala.nl. Op de website kan men verder ook alle informatie vinden over het programma.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)