Vrouwen in cel na discriminatie op de kermis

Foto van auteur

Zwolle – Op de kermis op het Grote Kerkplein zijn vrijdagavond 21 augustus een 41- jarige vrouw en een 16-jarig meisje uit Zwolle aangehouden voor discriminatie.

De vrouwen stonden – zichtbaar onder invloed van alcohol – wild om zich heen te slaan, waarbij zij allerlei beledigende, discriminatoire uitlatingen deden richting omstanders met een donkere huidskleur. Ook toen de politie arriveerde en hen maande hiermee op te houden gingen beide dames onverminderd door. Ze zijn ingesloten op het politiebureau en er is proces-verbaal opgemaakt. De aanhouding is door iemand op You Tube gezet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Vrouwen in cel na discriminatie op de kermis”

 1. Zo is’t Ghehe, wat verdieping bedoelt is me niet helemaal duidelijk. De dames hadden moeten gaan matten met die schietende teringlij*rs? Daarna zeker door naar Hoek van Holland om verder te matten op dat vage Veronicia-standfeest?

 2. de opjuttende menigte is er debet aan dat deze mensen worden opgepakt. de politie blinkt weer uit door uiterst lafhertig optreden, waren dit mannen van 1 vd beruchte zwolse families geweest had er geen haan naar gekraaid.

 3. Overigens petje af voor degenen die gediscrimineerd werden door deze vrouwen, ze hebben hun handen er niet vuil aan gemaakt.
  Door ghehe, op 23 augustus 2009 om 17:11

  Precies! Even juichen op het moment dat de politie zulk gajes afvoert is nog wel op zijn plek 🙂

 4. de opjuttende menigte is er debet aan dat deze mensen worden opgepakt. de politie blinkt weer uit door uiterst lafhertig optreden, waren dit mannen van 1 vd beruchte zwolse families geweest had er geen haan naar gekraaid.
  Door joop, op 23 augustus 2009 om 19:42

  Nee, Joop…
  In het forum over krakers oppert ook al iemand dat niet krakers maar huiseigenaren de situatie veroorzaken. Ben ik het niet mee eens.
  Zo ook hier veroorzaken de vrouwen zelf de noodzaak opgepakt te worden!

 5. Eens met Ghehe

  Overigens petje af voor degenen die gediscrimineerd werden door deze vrouwen, ze hebben hun handen er niet vuil aan gemaakt.
  Door ghehe, op 23 augustus 2009 om 17:11

  Heerlijke zelfbeheersing.

 6. ik zou toch graag wel willen weten waarom ze zo afgaven op buitenlanders, wat is hier aan vooraf gegaan? weliicht relationele problemen, huiselijk geweld?
  dit stukje heeft een hoog amusementsgehalte, maar voor hetzelfde geld zijn deze arme dames slachtoffer van een een of andere louche bende

 7. Dan kunnen ze gewoon aangifte gaan doen. En zich niet dusdanig belabberd gedragen totdat ze opgepakt worden.

  Ik denk dat ik wel weet wat hieraan vooraf gegaan is: danig alcohol gebruik/misbruik 😉

Reacties zijn gesloten.