Beveiliging voor gasten McDonald Huis Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Het Zwolse beveiligingsbedrijf Bloemink Security heeft haar medewerking toegezegd aan het Ronald McDonald Huis Zwolle. Vanaf nu waakt zij namelijk belangeloos over de veiligheid van de gasten en vrijwilligers van dit Huis.

‘Het is al heftig genoeg als je een ziek kind in het ziekenhuis hebt. Dan is een vertrouwde omgeving waar je tot jezelf kan komen erg belangrijk’, aldus Martijn Bloemink. ‘Dan wil je tot rust komen, even geen dingen aan je hoofd. Je veilig voelen in de al zo moeilijke situatie. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen. Het Huismanagement hoeft ons maar te bellen en wij staan voor hen klaar. Altijd, daar kunnen ze op rekenen.’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Beveiliging voor gasten McDonald Huis Zwolle”

 1. respect en hulde voor dit bedrijf , wat ik dan wel weer jammer vindt
  is waarom tegenwoordig zulke huizen beveiligd moeten worden.
  maar dat zal wel aan onze fijne maatschappij liggen waarvan sommigen zeggen er is niks aan de hand hoor>:(

 2. Ik mis even wat: zijn er ook al zieke geesten die daar de boel verstieren dat er nu beveiliging nodig is? Is er onlangs iets gebeurd wat ik gemist heb?
  (zo ja, goede en nette zaak van Bloemink)

 3. wat ik dan wel weer jammer vindt
  is waarom tegenwoordig zulke huizen beveiligd moeten worden.

  Vroeger hadden de mensen een touwtje door de brievenbus voor het openen van het slot; kan toch ook niet meer! Dat is de maatschappij.

 4. Het huis staat op een bedrijventerein en werdt al jaren beveiligd door Securitas (collectieve beveiliging op Zwolse bedrijven tereinen). Het huis had in de tijd dat ik bij Securitas werkte veel overlast van vernielingen en inbraak in auto’s.

Reacties zijn gesloten.