Het weer: kans op buien

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag begint de dag grijs en regenachtig. Tegen de middag breekt de zon vanuit het westen weer door, maar trekken er ook enkele losse buien het land in. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig boven land tot krachtig (6 Bft.) aan zee. Met 18-21 graden is de temperatuur een stuk lager dan gisteren. Morgen staat er een stevige westenwind. Er trekken buien over het hele land, maar de meeste zijn voor het noorden. Met maximaal een graad of 19 is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

27-08-2009_weerfoto.jpg

Zondag begint de dag in het noorden nog met een enkel buitje. Verder verloopt de dag droog en zeker in de zuidelijke helft van het land ook met veel zon. De temperatuur komt uit op 19-21 graden. Maandag wordt met een zuidenwind warme lucht aangevoerd. We mogen rekenen op een zonnige dag met zomerse temperaturen rond 25 graden. Ook dinsdag is het nog warm, maar neemt de kans op een fikse bui toe. Daarna zakt de temperatuur en krijgen we enkele wisselvallige dagen.

4 gedachten over “Het weer: kans op buien”

  1. Mooie foto vanaf de Louis Armstrong-flat aan de Palestrinalaan, waarschijnlijk vanaf 11-hoog.
    Ik heb zelf een aantal etages lager gewoond en kon door de Montiverdiflat alleen het groene koepeltje van de Peperbus zien…

Reacties zijn gesloten.