Talentenfestival tijdens Roots, Reli & Rage

Foto van auteur

Zwolle – In het kader van het festival Roots, Reli & Rage in de IJsseldelta wordt zaterdag 26 september een talentenfestival georganiseerd. Het vindt plaats op een unieke  locatie in Zwolle: De muziektent op het Assendorperplein.

Het festival in Assendorp start om 15.00 uur met het kindertalentenfestival (6-12 jaar) in de muziektent en een optreden van het Meander Popkoor. Om 18:00 uur start een ontmoetingsmaaltijd, waarbij heerlijke gerechten uit diverse culturen worden geserveerd. Het jongerentalentenfestival (12-25 jaar) start om 20.00 uur, centraal staan zang, dans, dj´s, muziek en een optreden van de Meander Bigband. De gezellige sfeer op het festival, de leuke optredens en de speciale ontmoetingsmaaltijd maken het festival tot een niet te missen activiteit.   Het talentenfestival biedt een kans aan iedereen die al eens op een podium heeft willen staan. Het maakt niet uit of dit gaat om dans, zang of muziek of welke vorm van talent dan ook. Piano, drumstel, draaitafel en versterking zijn aanwezig. De maximale tijd voor een optreden is 10 minuten.Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en jongeren van 12 tot 25 jaar kunnen zich aanmelden voor respectievelijk het kindertalentenfestival en het jongerentalentenfestival. Opgeven kan nu via Mink de Vries. Stuur de link van je YouTube filmpje naar: devriesvrolijk@tiscali.nl en vermeld duidelijk je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail en leeftijd. Het talentenfestival is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door:
SIVOZ, Travers, Landstede/SCO, de Enk, de Muziektent, de Meander Bigband en het Meander Popkoor. Kijk voor meer informatie op: http://www.rootsrelirage.nl/

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)