Stuntshow op Stadionplein in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Op 12 en 13 september komt  het team van de Stunt Movie Production naar Zwolle met hun live-show vol stunts die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm. Het is voor de eerste keer dat dit team shows geeft in Zwolle! De gemeente heeft namelijk geen terrein beschikbaar voor het een dergelijke show. Het spiksplinternieuwe Stadioncomplex Zwolle biedt uitkomst door hun parkeerterrein ter beschikking te stellen voor het spectaculaire optreden.

monstershow.jpg

Voor het team is het een eer om op het parkeerterrein van het Stadioncomplex shows te mogen geven en zal dan ook alles uit de kast halen om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto’s, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks! Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is allround en is dan ook werkzaam geweest voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks

Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s.

kortingsbon_monstershow.jpg

Levensgevaarlijk

Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Stuntfamilie

Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.

Speciale dank aan bedrijven Stadioncomplex!

Dat het team shows mag verzorgen op het parkeerterrein van het Stadioncomplex is mogelijk gemaakt door Michels Real Estate, Toy Champ, Be Quick ’28, Achmea Health Centres, Wokstadion Zwolle, Equipe – food, drinks & passion, Telstar – sports and fashion, Bike Studio Benny Brouwer, FC Zwolle en Flash Casino. Het team dankt deze bedrijven zeer voor hun medewerking. In de week voorafgaand aan de shows zijn er tevens kortingsbonnen af te halen bij het merendeel van deze bedrijven.

Locatie:  Stadioncomplex Zwolle aan de CeintuurbaanData en tijden: zaterdag 12 september 19.30 uur 

zondag 13 september 15.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro. Let op: Het parkeerterrein van het Stadioncomplex moet betaald parkeergeld betaald worden maar het eerste uur is gratis!

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Stuntshow op Stadionplein in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.