Speeltuin Berkum heropend

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag werd de nieuw ingerichte speeltuin in Berkum heropend. Nadat vorig jaar de meeste toestellen, door aangescherpte richtlijnen over veiligheid, werden afgekeurd was vandaag de feestelijke heropening. Door de inzet en financiële steun van diverse instanties, waaronder fondsen, particulieren en de gemeente Zwolle was het bedrag nu bij elkaar om nieuwe speeltoestellen aan te schaffen.

 dsc06138.jpg

Wijkvereniging Berkum vierde deze heropening groots met allerlei activiteiten. Op zaterdag 12 september konden belangstellenden en genodigden op het terras genieten van een kopje koffie. Om 14.00 uur was de officiële openingshandeling middels het afschieten van een confettiekanon door wijkwethouder Erik Dannenberg en enkele kinderen uit Berkum. Aansluitend konden de kinderen zich te goed doen aan een suikerspin of een zak popcorn en konden zij zich vermaken in de nieuw ingerichte speeltuin. Ook konden de kinderen zich laten schminken en werd het speeltuinschuurtje met graffiti behandeld om het een vrolijker aanzien te geven.

dsc06117.jpg

dsc06141.jpg

dsc06145.jpg

Meer foto’s bij lees verder….

dsc06150.jpg

dsc06152.jpg

dsc06148.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Speeltuin Berkum heropend”

  1. het was in 1 woord famtastisch om te zien hoe de vrijwilligers zich het vuur uit de sloffen liepen, op een consumptie cq versnapering meer of minder werd niet gekeken volgens wijkcentrumbeheerder e inklaar. Hulde aan de wijkvereniging:)

Reacties zijn gesloten.