FC Zwolle onderuit bij Excelsior

|   Laatste wijziging

Rotterdam – FC Zwolle heeft vrijdagavond het uitduel bij S.B.V. Excelsior met 0-3 verloren. Excelsior leidde al na vijf minuten spelen door een gelukkige goal van Kermit Erasmus. Een voorzet van de Zuid-Afrikaan viel bij de tweede paal pardoes in het doel.

Vlak na rust knalde Adnan Alisic van 25 meter de 2-0 in de kruising. In de 85ste minuut bepaalde Guyon Fernandez de eindstand op 3-0. Botteghin liep tegen een gele kaart aan. FC Zwolle staat momenteel met 4 gewonnen-, 4 gelijkgespeelde- en 4 verloren duels op de 10e positie in de Jupiler Leugue.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “FC Zwolle onderuit bij Excelsior”

  1. Everse krijgt de boys niet meer aan het voetballen…
    Het “passing- en aaname” foutenfestijn wordt als maar groter. Dit komt vast door de vele trainingen… En dan spelers die na 60 minuten ook nog kramp krijgen… Teveel op de WII gespeeld ofzo?
    Er loopt er zelfs 1 bij die in de hele 1e helft niet 1 bal naar een medespeler kan krijgen..! Dit heeft iedereen die in het stadion was wel ongeveer gezien..Maar gewoon rustig laten lopen en rustig op de bank blijven zitten E..!
    Er zit geen echte doelpuntenmaker(s) bij en de dragende spelers zijn waterdragers geworden. Dit jaar grijze middenmoot.:'(:'(:'(

  2. Lopes is een echte doelpuntenmaker , behalve hier bij Zwolle . Rara hoe kan dat ? Het missen van wedstrijdritme is wel een heel zwak excuus vind ik , bij Dordt had Lopes daar geen enkel probleem mee nadat ie pas na de winterstop daar kwam .
    Met de selectie die er nu loopt zou je toch verwachten dat er vooruitgang te zien moet zijn , maar niets daarvan .

Reacties zijn gesloten.