Arbitrage FC Zwolle en trainer Jan Everse

Zeist – Trainer Jan Everse gaat na zijn ontslag bij FC Zwolle opnieuw naar de arbitragecommissie van de KNVB.

De voetbalbond heeft de arbitragezaak tussen de coach en de club uit de Jupiler League vastgesteld op 25 november. Everse werd eind oktober ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten. In april vocht Everse een eerder ontslag bij FC Zwolle al eens met succes aan. Destijds werd Everse op non-actief gesteld door een conflict met het bestuur. De coach zou zich hebben misdragen tegenover een medewerker van FC Zwolle die hem oversloeg bij het uitdelen van hapjes.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Arbitrage FC Zwolle en trainer Jan Everse”

  1. Everse vind dat hij onterecht is ontslagen en vecht zijn ontslag aan. Dat is iets heel normaals in de Nederlandse rechtstaat.

    De vz is trouwens nog bezig om de boel te schikken. Waarschijnlijk is hij er ook achter gekomen dat hij verkeerd gegokt heeft.

  2. Ik denk niet dat de VZ verkeerd gegokt heeft hij heeft Jan na de eerste affaire juist weer aangenomen vanwege zijn trainers kwaliteiten .

    Zover geen probleem toen echter Jan zijn menselijke kwaliteiten naar boven kwamen ( LEES DIE HEEFT HIJ NIET ) kwam de voorzitter er al gauw achter op het verkeerde paard gewed te hebben .

    Maar Edwin jij zult nog wel steeds in wedkantoor de vrolijkheid zitten met Jan om te kijken of er nog wat te halen valt.

    Jan heeft gegokt en verloren deze man moet zosnel mogelijk weg met de vergoeding die in zijn contract staat daar waar Gaston ook achter stond het zou die man eren om JAN OP DE MIDDENSTIP ZIJN ONTSLAGBRIEF TE OVERHANDIGEN .

    gegroet een fc zwolle supporter

  3. Fc Zwolle supporter dat bedoeld Edwin waarschijnlijk helemaal niet, waarschijnlijk zal de club Jan wel wat meer geld mee moeten geven dan die 50.000 wat die Sita meneer op de tv heeft gezegd. En dat is dus juist het probleem, er is geen geld!

  4. @anoniempje
    (begrijpend) lezen is niet je sterkste kant, generaliseren wel.
    Waarom probeert de VZ om de boel te schikken??
    Als hij zo stevig in zijn schoenen zou staan, dan hoeft dat toch niet?

Reacties zijn gesloten.