Pasquino laat weer van zich spreken…

Zwolle – Adam op het Grote Kerkplein was vanmiddag weer de gewillige bronzen woordvoerder van de geheimzinnige Pasquino. Ook de Zwolse afdeling van de Socialistische Partij ziet de hoge kosten voor een nieuwe brug over de singelgracht bij het Rodetorenplein in de schaduw van de Kamperpoortenbrug niet zitten.

 22-11-2009_pasquino_1.jpg

Zij noemt het zelfs Grootheidswaanzin van het college van B&W wat de burger veel geld gaat kosten en zijn noemt en-pasant vele andere bestemmingen waaraan het College het geld veel beter kan besteden. Pasquino zou Pasquino niet zijn als hij zo’n ferm politiek standpunt niet van harte zou ondersteunen.

22-11-2009_pasquino_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Pasquino laat weer van zich spreken…”

  1. Blijkbaar heeft de SP het signaal opgepikt dat de burger niet op overbodige bruggen ziet te “wachten”
    Maar de nieuwe brug zal toevallig de binnenstad verbinden met Huize van Loo, in bezit van- en waarmee een bekende projectontwikkelaar wat plannetjes heeft.
    Zou het toeval zijn?

  2. Ludiek hoor elke keer, names een partij lijkt het wel. Maar ik begrijp kreten als “hoogmoedswaan” in deze context niet.

    Begrijp dondersgoed dat hij/zij iets wil zeggen. Het podium is makkelijk en geweldig. Zeker als alle media aandacht aan zijn stukjes karton blijven besteden.

    Slim, al is de betekenis van hoogmoedswaan niet in de simpele versie van “De Dikke” te vinden:

    De betekenis van dit woord is te vinden in Van Dale Online professioneel.

    :'(

  3. Ach wij denken na hierover wat bedoelt ie ermee, bij de gemeente is al besloten volgens mij een gesloetn boek.
    @ingrid, je hebt gelijk..maar er ligt nog geen pijler van de brug en er is wel een fikse economische krisis aan de gang, blijkbaar gaat de SP er vanuit dan je het College nu nog kunt overtuigen dat een extra overbrugging van de stadsgracht puur luxe en verspilling van belastinggeld is.
    Je hoort er niemand over maar ikzelf vind het ook nog eens een ongeoorloofde aantasting van het Beschermd Stadsgezicht.

  4. Je kan wel zien dat Dhr/Mevr Pasquino er heel wat uurtjes huisvlijt in heeft zitten…

    Toch jammer dat het allemaal wat kneuterig overkomt en natuurlijk helemaal niets van doen heeft met echte pasquinades.

  5. Die bruggen moeten er gewoon komen. Wat een gezanik zeg. Zo krijg je een veel betere ontsluiting voor het langzaam verkeer. Zeker vanuit de Kamperpoort en de nieuwe parkeergarage daar!!8)

  6. het is wel een goede actie om protest te laten horen, maar als de gemeenteraad iets wil komt het er toch, of het nodig is of niet, de vraag of het geld kost is niet belangrijk, als de raad maar niet is z’n hempie wordt gezet, en als het besluit is genomen helpt er niets meer, alleen hoop ik dat er een totaal andere gemeenteraad komt na de komende verkiezingen, die misschien nog het een of ander geld verslindend project in de diepvries zet.

  7. Zo krijg je een veel betere ontsluiting voor het langzaam verkeer.
    @Hans, vind je dat?. niet de voetgangers en fietsers staan in de file op de Kamperpoortenbrug maar de auto’s

Reacties zijn gesloten.