Jaargetijdenborrel in teken van mobiliteit in crisistijd

Foto van auteur

Zwolle – De Jaargetijdenborrel, een initiatief van de stuurgroep centrummanagement, staat dinsdag 8 december in het teken van mobiliteit in crisistijd. De bijeenkomst vindt vanaf 17.30 uur plaats in Het Refter, Bethlehemskerkplein in Zwolle. Alle Zwolse ondernemers zijn van harte welkom.

Dit jaar hebben zich op initiatief van gemeente en UWV WERKbedrijf, zestien partijen verenigd in een Mobiliteitscentrum. Opzet is om alle werkgevers die het moeilijk hebben, te ondersteunen op een breed personeel gebied. Of ze nu twee of tweeduizend medewerkers hebben. Sterker uit de crisis komen kan op verschillende manieren: nu vakmensen scholen voor de groei van straks, opleidingsfondsen verruimen, mensen niet ontslaan maar van werk naar werk helpen. Henk Twerda vertelt u tijdens deze Jaargetijdenborrel wat het Mobiliteitscentrum voor u kan doen en de partners in het Mobiliteitscentrum zijn er met een infostand.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Jaargetijdenborrel in teken van mobiliteit in crisistijd”

  1. als ik de term Mobiliteit hoor, denk ik gelijk aan verkeer etc. beetje misplaatse term, je moet je er echt in verdiepen eer je weet wat de (achterliggende) boodschap is van het mobiliteitscentrum

Reacties zijn gesloten.