Wereldwinkel levert kerstpakketten

Foto van auteur

De Wereldwinkel Zwolle levert kerstpakketten op maat. Bedrijven en organisaties bestellen vaak kerstpakketten voor het personeel bij grote, gespecialiseerde leveranciers.

Velen zullen niet weten dat kerstpakketten ook bij de wereldwinkel in Zwolle kunnen worden besteld. Wie kerstpakketten bestelt bij de Wereldwinkel Zwolle kan zelf in de winkel een pakket samenstellen met bijvoorbeeld levensmiddelen- en kunstnijverheidsprodukten. De pakketten kunnen op maat worden samengesteld in overleg met medewerk(st)ers van de winkel. Naast het maatwerk biedt een wereldwinkel kerstpakket ook de ontvanger een stukje bewustwording. De inhoud van zo’n kerstpakket is immers tot stand gekomen door eerlijke handel.

 

Elk product in het pakket zorgt voor een stukje meer welvaart en welzijn voor de producent. De kerstgedachte komt goed tot zijn recht met een wereldwinkel kerstpakket.

Uniek in de Wereldwinkel Zwolle is ook de variëteit aan kerststallen. Bijzonder mooie kerststallen zijn in de winkel te zien. Handgemaakte kerststallen uit onder andere Ghana, Nigeria en Peru, gemaakt uit hout en steen. Voor degenen die 2007 goed en bij de tijd willen starten, zijn er zogenoemde “Goede Doelen”-producten, zoals kalenders, agenda’s en kaarten van de Novib en Amnesty International. De Zwolse wereldwinkel draagt bij aan een sfeervolle kerst en aan betere leefomstandigheden van producenten van haar producten.