Chinees Nationaal Circus geeft topshow in Zwolle

Foto van auteur

In Zwolle is deze dagen het fameuze Chinees Nationaal Circus. Het thema van het circus is Marco Polo: een heldhaftige circusshow met hoogstaande acrobatiek. Donderdag vond al een eerste voorstelling plaats. Weblog Zwolle was vrijdagavond bij de première van Nederland. In de goed gevulde IJsselhallen gaf het Chinees Circus een adembenemende show weg. De ohhh’s en ahhh’s waren dan ook regelmatig in de zaal te horen. Wie nog naar het Chinees Nationaal Circus in Zwolle wil op zondag heeft pech, want die show is al totaal uitverkocht.

Het Chinees Nationaal Circus heeft in de loop der jaren vele gerenommeerde prijzen gewonnen en de artiesten en acts behoren tot de top van de wereld. Door de strakke regie en choreografie krijgt u een spectaculaire ‘ontdekkingsreis’ te zien met acrobatische hoogstandjes, artiesten die hun lichaam en voorwerpen op een ongelooflijke manier kunnen balanceren met daarbij een mix van top van lichaamsbeheersing, acrobatiek en muziek.

Bij ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

Dit circus is niet te vergelijken met een standaard circusact; met deze show wordt de kijker een reis vol actie, spanning en adembenemende acts geboden.

De vijftig circusartiesten en acrobaten behoren tot de besten van de wereld, of dit nu jongleren, turnen, klimmen, balanceren of lichaamsbeheersing betreft. Jaarlijks is het Chinees Nationaal Circus een vaste act op het circusfestival in Monte Carlo (Monaco) en nu dankzij de wereldtournee ook te zien in Nederland.

11 gedachten over “Chinees Nationaal Circus geeft topshow in Zwolle”

 1. T was egt zo mooi!
  De foto’s zien er ook supergoed uit =D
  zijn er nog meer?
  ==================
  Wat dacht je van een paar honderd 😉
  Die ga ik niet allemaal hier plaatsen hoor…

 2. Zijn die foto’s ergens anders te vinden dan? 😉 ;D
  ===============
  Ehh, eerlijk gezegd wel.
  Op mijn p.c.
  Maar geen Open Huis hier 😉

 3. Prachtige foto’s. Mag ik vragen met welk toestel je die gemaakt hebt? Ik denk een spiegelreflex. Ik ben me aan het orienteren om een toestel te kopen, vandaar.

 4. Bedankt voor de mooie foto’s. Ik ben ook geweest en het was ?©cht zo mooi als op de foto’s!!! Nu kan ik het aan mijn dochter van 9 laten zien, want die was nogal verbolgen over het feit dat ze niet meemocht, haha!

Reacties zijn gesloten.