FC Zwolle wint oefenwedstrijd tegen WHC

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft dinsdagavond in het Oosterenkstadion, in een mistige ambiance en voor weinig publiek, de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser WHC uit Wezep gewonnen. De uitslag werd 4-2.

19-01-2010_fc_zwolle_-whc__uitslag_4-2____1.jpg

Gingen de Wezepers de vorige maand in het Zwolse stadion voor de KNVB-beker nog kopje onder tegen Ajax, dinsdag viel WHC ten prooi aan FC Zwolle. Zwolle dat met veel invallers en jeugd speelde kreeg tot de rust nog aardig partij van de amateurs uit Wezep (1-1). Na rust toonde het team van Art Langeler meer daadkracht door het scoren van drie doelpunten, waar WHC ook nog een fraai doelpunt kon noteren. Vrijdagavond gaat het weer om het echie. Dan speelt FC Zwolle thuis tegen FC Omniworld uit Almere.

19-01-2010_fc_zwolle_-whc__uitslag_4-2____3.jpg

19-01-2010_fc_zwolle_-whc__uitslag_4-2____4.jpg

19-01-2010_fc_zwolle_-whc__uitslag_4-2____2.jpg

19-01-2010_fc_zwolle_-whc__uitslag_4-2____5.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

38 gedachten over “FC Zwolle wint oefenwedstrijd tegen WHC”

  1. Die trainert is een ex-WVF-er en zit qua leeftijd denk ik tussen jou en mij in. ben zijn naam verdeurie weer eens kwijt…..Marcel volgens mij>:(>:( Laatste jaren veel bij SVI gesignaleerd.

  2. Dank je vincent, had ondertussen de link gevonden waarop hij gepresenteerd wordt. Staat onder de tekst “Present”.
    Gaaf zo jong en dan al een hoofdklasserT trainen. Denk dat hij met Berry Z. (ook WVF vanzelfsprekend ;)) 1 van de weinige jonkies is die dat niveau aankan.

  3. Dank je vincent, had ondertussen de link gevonden waarop hij gepresenteerd wordt. Staat onder de tekst “Present”.
    Gaaf zo jong en dan al een hoofdklasserT trainen. Denk dat hij met Berry Z. (ook WVF vanzelfsprekend ) 1 van de weinige jonkies is die dat niveau aankan.

    Een soort van super mensen in w’holte?

  4. Edwin in Westenholte wonen geen super mensen hoor.Marcel v.d steeg is n.l van oorsprong volgens mij een Ittersummer en bij Dick ben je gauw of heel goed of heel slecht.Neemt niet weg dat ik wel eens zou willen lezen hoe Berkum-Wvf is geworden gisteren in Berkum en ik had ook begrepen dat het FC 2 was tegen Whc

  5. Niet erg overtuigend als je weet dat Ajakkes een paar weken geleden nog met 14-1 over de Wezepers gedenderd is.
    Zwolle mag je kwalitatief natuurlijk niet vergelijken met kwakkelende ex-topclub Ajakkes maar een nulletje of acht had het zeker wel mogen worden.

  6. Bericht door Zwolleeder, op 20 januari 2010 om 11:56
    Niet erg overtuigend als je weet dat Ajakkes een paar weken geleden nog met 14-1 over de Wezepers gedenderd is.
    Zwolle mag je kwalitatief natuurlijk niet vergelijken met kwakkelende ex-topclub Ajakkes maar een nulletje of acht had het zeker wel mogen worden.

    Dat was het ook wel geworden als het eerste van de FCZ had gespeeld.
    :D;):D

  7. Zwolleeder we hebben nou eenmaal op de bank niet hetzelfde niveau als in de basiself ( vind ik tenminste ) volgens mij is dat zo gek niet voor een eerste divisionist….

  8. @Edwin, dus als de bank van Zwolle het nivo van WHC niet overtreft wat moet de supporter dan nog verwachten van dit team ?

    Zwolle speelde met reserves en A-jeugd , van de A-jeugd mag dan inderdaad nog wel wat worden verwacht in de toekomst .

  9. In de Spits van vandaag enkele weinig verbazende stats:
    FC Zwolle is hierin de op één na onrustigste club van Nederland, bezit een derde plaats op de ranglijst als het gaat om meeste trainerswisselingen en valt met het ontslag van Jan Everse ook nog onder de dubieuze noemer “opmerkelijkste ontslag”.
    Dit is een overzicht van alle clubs over het afgelopen decennia, een decennia waarin ere-lid Ronald van Vliet de scepter zwaaide en de club door zijn falende beleid gedoemd is om eeuwig in de eerste divisie te verblijven.

  10. fc kon dan wel niet kompleet zijn geweest maar ik hoorde dat bij wezep ook lang niet iedereen mee deed .dus zo best is deze uitslag ook niet.zie tegen berkum>:(

  11. BERKUM WINT OEFENWEDSTRIJD TEGEN WVF
    woensdag, 20 januari 2010 23:18
    Berkum heeft eindelijk weer op het eigen vertrouwde kunstgrassveld kunnen oefenen. In een nuttige en sportieve wedstrijd won Berkum met 5-1 van stadgenoot WVF. Voor Berkum scoorden Pascal Diender, Richard Bouwmeester, Marc en Chris van der Meulen. De wedstrijd was een geslaaagde generale repetitie voor de competitiewedstrijd tegen Nunspeet op 23 januari a.s.

  12. Nou, tegen VV Berkum speelde FC Zwolle gewoon met de beste elf en werden nog niet eens geheel onverdiend verslagen. Dus het zal mij benieuwen hoe de boys uit de winterstop komen vanavond tegen Omniworld. Verder speelde Berkum WVF volledig van de mat afgelopen woensdag. Er werden door Berkum zeker nog een tiental 100% kansen gemist, waardoor dubbele cijfers eigenlijk normaler was geweest. Vorig jaar werd het ook al 8-1 voor Berkum. Het clubje van onze Dick is leuk voor de 2e klasse, maar ik hoop dat ze een goede 2e helft gaan draaien en wellicht promoveren, maar ben bang dat ze in de 1e klasse niks te zoeken hebben.

  13. Jong Zwolle speelt namelijk al het hele seizoen tegen die hoofdklassers….

    Dus ben benieuwd wie er in het veld stonden tegen Berkum.

  14. Boer, Bakkati, Bottegin, Kras, Van Der Haar, Reijnen, Slot, Keizer, Bakker, Lopes, Rojer!

    Reijnen viel uit en werd vervangen door Vossebelt en Keizer werd vervangen door Scheurs na rust.

    Jij als FC Zwolle fanaat weet ook wel dat dit de basis elf is van “onze” FC. Toch?

  15. Yep!! Maar ik zat in de Ardennen dus heb deze wedstrijd niet gezien en was er daarom vanuit gegaan dat het jong Zwolle was, is niet zo heel gek toch als je bedenkt dat j fcz iedere 2 weken meen ik speelt tegen een hoofdklasser?

    Maar dat zijn idd de basiself. Was er ook behoorlijk pissed om hoor.

  16. Het was voor FC Zwolle ook de laatste wedstrijd om te oefenen alvorens ze de wedstrijd tegen RBC zouden gaan spelen. Helaas werd dit algeheel afgelast. Ik hoop dat ze goed uit de winterstop komen en kunnen aanhaken bij de top 4. Uiteraard geldt hetzelfde voor Berkum morgen tegen Nunspeet thuis. Kom je wel eens kijken bij Berkum?

  17. Ja heb Berkum gezien tegen Be Quick, ten minste, de eerste helft dan. Vond er neit zo veel aan omdat BQ niet echt tegen gas gaf.

    Berkum speelt leuk, maar zou eigenlijk natuurlijk nooit mogen winnen van Fcz.

    FcZ heeft trouwens op 15 januari wel gevoetbald hoor, oefenwedstrijd s”middags tegen Veendam hier in het stadion. Die wonnen ze.

Reacties zijn gesloten.