Gastoptreden “Mary Poppins” op Bevrijdingsfestival

Zwolle – Noortje, de winnares van ‘op zoek naar Mary Poppins’, komt op 5 mei naar Zwolle. Het Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel opent het Bevrijdingsfestival Overijssel en heeft daarvoor een aantal bekende musicalsterren te gast. Het Bevrijdingsfestival Overijssel staat dit jaar in het teken van Vrijheid Wereldwijd en vindt dit jaar voor de 20e keer plaats.

Naast Noortje geven nog enkele bekende musicalsterren een gastoptreden. Zo komt William Spaaij, de winnaar van de Musicalaward beste mannelijke hoofdrol 2009 en vanaf nu te zien als Bert in de musical Mary Poppins. Daarnaast komt ook Cindy Bell de musicalster die Brooke gaat spelen in de musical Legally Blond. De Song & Dance Academie voor Musicaltheater zal zorgen voor de muziek en dans rondom de openingsact. Het Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel bestaat uit 76 muzikanten in de leeftijd van 13 tot 22 jaar. Het orkest speelt onder leiding van Albert Dam.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Gastoptreden “Mary Poppins” op Bevrijdingsfestival”

  1. Leuk, hoop dat op een beetje gunstig tijdstip gepland staan.
    Musicals is erg populair tegenwoordig. En als het goed is zijn we allemaal vrij, 1x in de 5 jaar is dit toch zo. Dus we kunnen in grote getale naar dit geweldige gratis evenement.

  2. het zou geweldig zijn als we mooi weer hadden dan kan zelfs Inge met de wagen komen kijken,veel sterkte nog en wee oh wee als je de moed laat zakken

Reacties zijn gesloten.