Subsidies podiumkunsten voor zeven organisaties

Foto van auteur

Zeven organisaties voor podiumkunsten ontvangen de eerste helft van 2007 een totaal subsidiebedrag van € 88.385,00. Het college van b en w ontving voor de eerste helft van 2007 acht subsidieaanvragen voor podiumkunsten.

De aanvragen zijn getoetst op de gestelde criteria, beoordeeld door de Commissie Stimulering Producties Podiumkunsten en van een advies voorzien. Aanvragers, waarvan de subsidieaanvraag in eerste instantie een negatief of afwijkend advies kregen, hebben de mogelijkheid gehad om op dit advies te reageren. Het bedrag wordt betaald uit het budget Subsidies Stimulering Producties Podiumkunsten 2007.

De volgende Subsidies Stimulering Producties Podiumkunsten zijn toegekend:

·         Stichting Bateau-Lavoir ontvangt € 10.000,00 voor Belle Epoque. Een theatershow van Suze Cramer, met als centrale thema de inspiratie tot kunstenaarsschap met de Belle Epoque als uitgangspunt.

·         Stichting Safe – Mijn naam is Alma Singer, een toneelstuk voor twee actrices en een muzikant, ontvangt € 5.000,00.

·         Stichting Gitaarweken Zwolle ontvangt € 17.385,00 voor de productie ‘Verstaat de kunst zichzelf?’ in het kader van het 40-jarig jubileum van de Gitaarweken.

·         dAcapo – ArtEZ. Een studium generale van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle in de vorm van een multidisciplinaire kunstmanifestatie. De hoogte van deze bijdrage is € 5,000,00.

·         Stichting Theater Gnaffel ontvangt voor het project ‘Ik mis je nu al’ een incidentele bijdrage van € 20.000,00.

·         Stichting Winkelstraat/Sterrenplukker ontvangt € 30.000,00 voor het project ‘Zaakjes’, gebaseerd op ‘Les Boutiques’ van Bernard Falconnet.

·         De debuutvoorstelling van Krachtcentrale, reprise van Medea, ontvangt een eenmalige subsidie van € 1.000,00.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Subsidies podiumkunsten voor zeven organisaties”

Reacties zijn gesloten.