Valentijnsactie bieb en bioscoop

Foto van auteur

Zwolle – Met jouw Valentijn naar een romantische film? Dat kan met de speciale Valentijnsactie van Cinema de Kroon en Bibliotheek Zwolle. Zondag 14 februari kun je namelijk samen met je Valentijn met korting naar de romantische film ‘Valentine’s Day’.

Valentine’s Day is een romantische komedie, waarin verschillende koppels en hun liefdesproblemen in Los Angeles gevolgd worden. Iedereen beleeft op zijn of haar eigen manier liefde en vriendschap gedurende de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag. Een film vol liefdesperikelen met in de hoofdrollen o.a. Julia Roberts, Ashton Kutcher, Patrick Dempsy en Shirley MacLaine. Onder de titel ‘Script’ werken Bibliotheek Zwolle en Cinema de Kroon al enige tijd samen: bibliotheekleden kunnen met korting naar de nieuwste films. Op vertoon van een geldige bibliotheekpas ontvangen bibliotheekleden 2 euro korting bij een bezoek aan de bioscoop aan het Gasthuisplein.

Valentine’s Day is zondag 14 februari ’s middags om 15.00 en om 17.45 uur te zien. Ook ’s avonds kunnen belangstellenden de film met korting zien om 20.30 uur. De entree bedraagt voor bibliotheekleden 7,50 euro. Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)