Miss Djax terug in Hedon tijdens Mantis

Zwolle – Het eerste hard techno feest dit jaar in Hedon gaat erg lekker worden. Tijdens Mantis komt Miss Djax namelijk terug naar het Zwolse poppodium! Mindustries is de harde afsluiter, Ivee komt over vanuit Servië voor een live-set, Miss Jay warmt lekker op en Jehuda is als vanouds aanwezig als de vaste ruggengraat van dit succesvolle danceconcept. Mantis vindt plaats in poppodium Hedon te Zwolle op zaterdag 20 februari.  

Het was september 2008 toen Miss Djax voor het eerst als headliner een spectaculaire set draaide in Hedon. Vanwege de vele goede reacties (van een bomvol Hedon) heeft het Zwolse poppodium besloten haar terug te vragen. Om niet in herhaling te vallen komt ze deze keer met een live-set. Ditmaal als onderdeel van het vaste Hard Techno concept Mantis. Verwacht een stevige, solide en perfecte live-set met daarbij de uitgekiende aankleding en het briljante geluid zoals je gewend bent van Hedon. Djax maakte al in de jaren 90 wereldwijd furore met haar grote liefde voor techno en acid. Dat Miss Djax haar mannetje staat heeft ze inmiddels al ruimschoots bewezen, ze is namelijk de oprichtster van de internationaal succesvolle Djax Labels en ook hiervoor heeft ze talloze onderscheidingen ontvangen.

Afsluiter van de avond zijn de Haagse jongens Yuri en Nils, oftewel Mindustries. Een hard einde van een sterke avond dus. De heren mixen duistere industrial met uitstapjes naar vroegere tijden en Acid. Verwacht een onophoudend laag met schoongesneden beats die klaar staan om het publiek over te nemen vanuit de speakers. Mindustries is begonnen in 2004 en hoort samengevat bij het topsegment van de echte Industrial scene.

Dan hebben we uiteraard nog Ivee, de heldin van Belgrado, Servië. Simpelweg omdat ze alleen maar met eigen materiaal werkt, dus nooit van andere producers of dj’s. Daarbij werkt ze zonder draaitafels en is alles wat je hoort Live. Bijzonder voor iemand die over een masterstudie Viool beschikt. Overdag geeft ze vioolles om ’s avonds over te stappen op techno.

De Zwolse invulling ligt in handen van Miss Jay en Jehuda. Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl of bij Plato en VVV te Zwolle en kosten € 10,00 in de voorverkoop of € 12,50 aan de avondkassa bij Hedon. Aanvang 23:00 uur, de minimum leeftijd is 16 jaar.

 MANTISLine-up: MISS DJAX / MINDUSTRIES / IVEE / JEHUDA / MISS JAY 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 20 februari

Aanvang                     : 23:00 uur

Entree                         : € 10,00 voorverkoop – € 12,50 deur

Minimum leeftijd         : 16+

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond van het concert aan de kassa van Hedon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Miss Djax terug in Hedon tijdens Mantis”

  1. Och verdieping, ben je nu echt geïnteresseerd hoe de zaken geregeld zijn of roep je maar wat? En komend weekend wel lekker vol laten lopen he met de harddrugs Alcohol!! Moppeld iets van..met 2 maten meten…weten niet beter….

  2. Hedon heeft een behoorlijk streng deurbeleid, misschien wel het strengst van Zwolle. Ik zou zeggen kom eens een kijkje nemen en oordeel zelf!

  3. De laatste keer dat ik in hedon was was tijdens een optreden van melanie safka. de sfeer was super gezellig en erg gemoedelijk. Ondanks dat het niet mijn muziek is hebben mijn vrouw en ik er een leuke avond gehad.

Reacties zijn gesloten.