Vrije Val Theater op Valentijnsdag

Foto van auteur

Hedon’s maandelijkse Vrije Val Theater is voortaan één keer in de maand op woensdag i.p.v. donderdag. En laat nou net de eerste keer dat dit zo is ook meteen de meest romantische dag van het jaar zijn; Valentijnsdag. Dat kon Hedon natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat je op 14 februari maar één kaartje hoeft te kopen als je met zijn tweeën naar het open podium komt!

  

Wil jij eens echt origineel zijn? En dus niet alweer even naar dat fijne afgezaagde restaurantje waar de ober inmiddels al niet meer hoeft te vragen wat je wilt eten? Kom dan naar de Valentijnseditie van het Vrije Val Theater. Laat je verassen door diverse acts die in een intieme setting hun ding doen op het podium van Hedon. Om de kosten hoef je het niet te doen. Kom je vanavond met z’n tweeën? dan betaal je maar voor één! Low budget op stap, maar toch een volwaardige avond.

Alle grote artiesten zijn klein begonnen. Om ervaring op te doen maakten velen gebruik van de zogenaamde open podia. Ook Hedon biedt de mogelijkheid aan (beginnende) artiesten om te ervaren hoe het is om op een echt podium te staan. Het podium van Hedon wordt verbouwd tot een klein, intiem theater. Een ieder die zich daartoe geroepen voelt mag zijn of haar kunsten komen vertonen. Voor (beginnende) artiesten is het Vrije Val Theater een mooie gelegenheid om podium ervaring op te doen. Of het nou theater, cabaret, muziek, dans, voordracht of wat dan ook is maakt niet uit, het gaat erom dat jij je ding kan doen op een echt podium.

Vragen en/of suggesties met betrekking tot het Vrije Val Theater kan via vrijeval@hedon-zwolle.nl

Kaarten zijn woensdag 14 februari verkrijgbaar aan de kassa van Hedon Entree is €2,50 en vandaag geld dus de actie twee halen één betalen. Deuren open: <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>20:00 aanvang: 20:30 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)