Vrouw gewond na aanrijding op Assendorperstraat

Zwolle – Op de Assendorperstraat is woensdagavond 17 februari een 71-jarige vrouw uit Zwolle gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een 57-jarige vrouw uit Hasselt.

De vrouw uit Hasselt reed in haar auto vanuit de Luttenbergstraat de Assendorperstraat op en zag daarbij de fietsende vrouw uit Zwolle vermoedelijk over het hoofd. De Zwolse vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Vrouw gewond na aanrijding op Assendorperstraat”

  1. is idd een vervelnd kruispunt. Vooral vanaf Luttenbergstr naar links Assendorperstraat in kom je er met de vele fietsers vaak niauwelijks tussen. Tijd voor stoplichten?

  2. Ik mis nog of de betreffende fietster ook echt op de fietsstrook heeft gereden.
    Fietser maken er heel vaak een potje van..
    Hand uitsteken hebben ze op school geleerd, maar kijken hoort er niet bij.

  3. Goed kijken en geduld, heel veel geduld is het devies als je daar als automobilist staat. En als fietser goed opletten of ze je zien.
    Maar ja, ik kom dagelijks langs deze plek, als fietser of als automobilist. En inderdaad ‘hand uitsteken’ is heel erg fijn!!

  4. Het is er inderdaad opletten geblazen! Ik kom er ook regelmatig. Zowel op de fiets als met de auto. En moet de auto moet ik dan inderdaad linksaf de Assendorperstraat in.

    Wat ook veel zou schelen is als fietsers niet gaan voorstorteren. (Als ze vanaf het centrum komen en linksaf de Luttenbergstraat in willen fietsen.) Nu komen de fietsers over de hele weg breed op je af. Dat is zo chaotisch als de pest…je kunt moeilijk zeker zijn of je alle fietsers gezien hebt!

Reacties zijn gesloten.