Promotietour Lijst Willem Lucht

Zwolle – Net als menige grotere politieke partij deze dagen hield de Lijst Willem Lucht maandag ook een promotietour. Per fietstaxi werd de ‘Partij voor de kleine man’ door de binnenstad van Zwolle gereden.

22-02-2010_willem_lucht_op_verkiezingstour_4.jpg

Lijsttrekker Willem Lucht, van de gelijknamige partij, liet zich samen met zijn vrouw Ellen maandagmiddag door het centrum van Zwolle rijden. Bij diverse winkels en op de Diezerstraat werden er flyers rondgedeeld. Lucht heeft niet de middelen om een grote actie te starten. Precies op de dag dat er in de nationale landelijke aandacht is voor door Den Haag gesponsorde nationale partijen, ging Lucht in Zwolle met bescheiden middelen de straat op. Lucht rekent op een raadzetel na de komende verkiezingen.

22-02-2010_willem_lucht_op_verkiezingstour_2.jpg

22-02-2010_willem_lucht_op_verkiezingstour_3.jpg

22-02-2010_willem_lucht_op_verkiezingstour_1.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

56 gedachten over “Promotietour Lijst Willem Lucht”

  1. Kunnen we deze club ?berhaupt wel serieus nemen ?

    Het forum van de LWL wordt volgekalkt door een zekere kleinganssei. Deze blijkt donaties gemaakt te hebben aan de LWL. Zijn bijdrage op het forum blijft beperkt tot: “Willem, is er nog koud pils”.

    Wordt deze tekst niet verwijderd omdat de man donateur is van de LWL ?

  2. Alsjeblieft zeg. Nu echt wel genoeg gezien van dit typetje. Dit mannetje krijgt hier wel heel veel aandacht. Teveel als je het mij vraagt.

  3. Zwollenaar, ik vind juist dat Weblog Zwolle de aandacht over de politieke partijen prima verdeeld!! Kijk maar eens in het menuonderdeel Verkiezingen 2010. Daar zie je de laatste 15 berichten geen nieuws over de LWL hoor.

  4. Laat die man zijn gang gaan.
    Hij is oprecht en eerlijk.
    Dat kan je van de omgevallen mannen niet zeggen! Dat zijn draaikonten, kleuters en bovenal boeven.

    Iedereen is vrij om een partij op te starten of te bezigen.
    De stemmen bepalen uiteindelijk of het bestaansrecht heeft.

    Meneer Lucht moet het ook nog zonder dure marketingbureaus doen.

  5. Beste weblogvrienden, natuurlijk mag iedereen zeggen wat ie van me vind, we leven in een vrij land en hebben nog zoiets als vrije meningsuiting maar…
    kleingansseij heeft geen donatie’s gedaan, dat kan gelijk het land der fabelen in en aan diegene die mij niet zien zitten: zeg dan eens hoe het wel moet??? Kritiek is makkelijk gezegd maar geef dan eens een voorbeeld hoe het dan wel moet en waarom ik niet capabel zou zijn in de raad te zitten!! Bovenstaande schrijver heeft groot gelijk: het zijn allemaal boeven die gevallen zooi en wij doen het allemaal uit eigen zak en strijken geen rooie cent aan subsidiegelden op!
    Ik ben het eens met de stelling dat weblogzwolle de partijen eerlijk verdeeld dus niks mis mee, en die fietstaxi vinden wij een mooi simbool voor de gewone man!! Gelukkig is de meerderheid positief en daarvoor wilde ik jullie hartelijk bedanken!! Lekker luchtig zo’n ritje?? Man ik heb het zelden zo koud gehad… Maar petje af voor de fietstaxi ze doen het toch maar de hele dag door zwolle fietsen een prestatie van formaat moet ik zeggen!! Groeten;
    willem lucht, lwl zwolle

  6. Dit mannetje krijgt hier wel heel veel aandacht. Teveel als je het mij vraagt.

    Ik heb liever veel aandacht voor Willem, dan alle aandacht die er in de media aan de heer Wilders wordt gegeven.

  7. Dick,

    in alle klassen en regionen van ons Nederland zijn er fans van Wilders dus om Willem Lucht hierom af te laten gaan is niet sympathiek.

  8. Z&z Willem dweepte lang en regelmatig op zijn draadje met Geert. We hebben er rond en na de zomer uitgebreid discussies over gehad. Als een politiek leider ergens voor staat mag je hem daar toch ook op aanspreken?

  9. Danny, de sympateke Willem is aanhanger van Geert.

    Oké, dat wist ik niet.
    Lijkt me niet handig aangezien de PVV onderstaand standpunt in haar programma heeft opgenomen:

    De PVV wil snoeien in de uitkeringen en de “te royale Nederlandse verzorgingsstaat” vervangen door een “basisstelsel”;

  10. Willem, ik weet niet of ik op je partij zou stemmen…daarvoor moet ik me nog eens inlezen. Toch wil ik je veel succes wensen! Blijf lekker bezig met waar je voor staat! En (nog veel belangrijker) laat je niet verleiden om in persoonlijke discussies te verzanden! Hou het lekker over onderwerpen die ons als Zwollenaren aan gaan. Dan kan iedereen mee discussiëren zonder onprettige ondertonen.

  11. Bericht door zusenzo, op 23 februari 2010 om 12:59
    Dick jij bent van de pvda prachtig toch als iemand jou daarop aanspreekt, afniettan? Weg met bos.

    Al het bos of alleen w.bos

  12. @ Edwin; Begrijp jij de post?

    Zou ergens van zijn? Zal lastig worden mij in een hokje te stoppen. Als iemand mij waarop aanspreekt? afniettan? Minder groen meer asfalt is toch VVD of Tante Ton?

  13. Bericht door Zwollenaar is back, op 22 februari 2010 om 23:33
    Politieke partijen zeg je, maar daar hoort Willem niet bij hoor.

    Waarom zou Willem daar niet bij horen?

  14. Dick, ”dat je hem erop aan mag spreken…”
    Misschien begrip ik het niet goed.

    Waarom mag Willem niet met Geert dwepen? Willem komt op voor de mensen met gezondheidsproblemen, de enigen die dat in den haag ook doen zijn agema van de pvv en leijten van de sp en de rest?

  15. @ Z&z; tuurlijk mag iedereen in dit mooie land dwepen met wie hij of zij wil. Maar heb een tijd op zijn draadje gezeten met Zwolse (toevallig). Hij dweepte eerst onvoorwaardelijk met Geert om daarna selectief afstand van bepaalde dingen te nemen. Nadat er gevraagd was hoe sommige dingen met zijn geloof te rijmen waren. Opkomen voor….kom op Z&z….dan moet je toch echt beter kijken. Heb even op een site gekeken naar de paragraaf gezondheid. Was duidelijk o.a. over de zorgpremie
    Misschien vind je de resultaten ook interessant?

  16. Dick, er gebeuren ernstige dingen in zorgland. Heb je das nog gezien zondagavond bij sbs? Nou een persoon daarin ken ik en ik weet hoe die zijn best doet veranderingen in de o.a ouderenzorg te bewerkstelligen. Alleen de pvv en de sp geven reacties en gaan er achteraan. De rest stuurt een standaard mail. Dus wat jij stuurde van de pvda is iets anders, ook goed daar niet van.

  17. @ Z&z, het is eigenlijk een uitzondering als ik een commerciële zender kijk. Word schijtziek van die harderwordende reclames. Ook dat spelletjes/verkiezingen/Showgeroddel/Hart over loslopende honden/door muren lopen geneuzel vind ik allemaal nixxx. Goed dat jij wel een zinnig programma hebt ontdekt. Ouderenzorg wordt natuurlijk een steeds grotere zorg met de vergrijzing.
    Volgens mij gaat er veel mis met die verregaande martkwerking in de zorg. Waar VVD en CDA voor staan. Volgens mij wil D’66 en de PVV ook heel ver gaan.
    Wat ook te lezen was op de link: Zorgpremie kan eerlijk en eenvoudiger. Vond Klink in veel opzichten geen sterke minister. De sterkste schouders de zwaarste lasten.

    Je bedoelt dat beide partijen een mail stuurden, misschien weten de andere partijen niet dat en waar er gereageerd moet worden?

  18. Ik vind het jammer dat de verkiezingscampagnes van nu worden overschaduwt door de vreselijke afgang van het huidige kabinet.We hebben het haast niet meer over Zwolle .De landelijke politiek wordt er bij elk wisse wasje bijgehaald.Laten we ons na 3 maart maar weer druk maken over de landelijke politiek.Dit is immers precies in het straatje van de Pvda die er zo slecht voor staan.Dacht iemand nu werkelijk dat Wouter de boel nu al had laten klappen als er geen verkiezingen waren,dat gelooft toch niemand.Dat het een keer zou klappen dat was te voorzien maar op dit tijdstip??.En laat Willem nou even genieten er is toch niemand die er aan moet denken dat de kiezers zo ver gaan dat hij in de raad zal komen.Heb veel bewondering voor zijn doorzettingsvermogen,maar daar houd het ook echt mee op.

  19. Wichert.

    De landelijke politiek is altijd verweven metgemeente raads/proviciale verkiezingen.

    Jou stelling dat de PVDA het kabinet bewust op dit moment heeft laten klappen ben ik oneens met je.

    Aanleiding was al begonnen in sept toen rat Verhagen weer ballonnetjes opgooide om de missie Uruzgan te verlengen.Terwijl er een kamerbreed en een landelijk NEE is uitgesproken.

    Daar kwam rapport Davids achteraan wat een schandelijke vertoning van Balkenende was.

    En de PVDA heeft gelijk om uit dit kabinet te stappen met een dictatoriale houding van het CDA.

    Vrijdag in de vroege avond kwamen de geruchten al los dat met name Verhagen zijn boekje te buiten was gegaan.

    Zondagavond een rechtreeks intervieuw op de radio gehoord van Verhagenen en hem het behoorlijk aan de schenen werdt gelegd over of hij wel of niet met aftreden gedreigd had.

    Zoals gewoonlijk werdt het stotteren erger en draaide hij er minuten lang omheen
    Uiteindelijk geen ja of nee gehoord,dan dan hoef je geen genius te zijn hoe de vork in de steel zit.

    Idem dito zondag bij buitenhof waar Balkenende om de vragen van Clairy Polak heen drentelde.

  20. Alle partijen, en Koenders (Radio 1) zelf OOK, verklaren dat de PvdA door Koenders de boel op scherp heeft gezet. Je kan als fan van de PvdA alle voor jou positieve quotes erbij slepen of de boel zo DRAAIEN dat het je schikt natuurlijk!

  21. En terecht dat Koenders de boel op scherp zette. Wat Verhagen geflikt heeft was donderdagavond in dat debat toch al wel duidelijk?

    Balkenende en Verhagen hebben zich overduidelijk overspeeld niks meer of minder.

    En dan ook nog eisen dat de PVDA een andere stelling naar de buitenwereld moeten verklaren waar ze niet achter staan.Kom op zeg.Ja ik ben een PVDA mens, En ja ook ben ik mij ervan bewust dat de PVDA steken heeft laten vallen.

    Maar het CDA steekt wat liegen en bedriegen betreft met kop en schouder boven alles uit.

  22. Je kan als fan van de PvdA alle voor jou positieve quotes erbij slepen of de boel zo DRAAIEN dat het je schikt natuurlijk!

    Of als echte cda’er anderen de schuld te geven, zoals jij nu zelf doet.

  23. Zwolse ik denk dat je gelijk hebt met de stelling dat de Pvda er wel uit moest stappen,maar het moment is wel zeer nauwkeurig overwogen.CDA en Pvda samen is al drie jaarlang een drama en lijmen Jan Lijmen met zijn allen.En dat er om heen draaien is ook al drie jaar aan de gang.Alleen wordt nu de plaatselijke politiek ondergesneeuwdttt en dat vind ik jammer.De Zwolse partijen komen zo in een verdomd hoekje door alle aandacht die al die tweedekamer boboos en leiders nu krijgen.Ze weten nu in eens(buiten de Zwolse kamerleden) waar Zwolle ligt.

  24. @QM als het aan Klink, de VVD en VVD gerelateerden ligt, word de hele zorg vermarkt.

    PvdA-leider Wouter Bos heeft afstand genomen van het plan van demissionair minister van Gezondheidszorg Ab Klink (CDA) om het ziekenhuizen toe te staan winst te maken en privaat kapitaal aan te trekken.

    “Ik weet door de banken welke motieven er spelen als aandeelhouders gaan beslissen over het productaanbod. Die motieven zijn prima voor een fietsenfabriek maar niet in de zorg omdat in de zorg geen enkele beslissing bepaald mag worden door de vraag hoeveel je er aan verdient.”

    In woord en beeld

    LWL: Het is me niet helemaal duidelijk welke maatregelen Willem precies wil nemen buiten, Sex Op Recept.

  25. Zwolse daar twijfel ik ook niet aan,maar ze krijgen nu wel extra aandacht en dat gaat ten koste van de plaatselijke politiek en dat vind ik jammer,want de Zwolse partijen moeten het zonder steun doen uit Den Haag.

  26. Na de verpletterende overwinning gaat sex bij LWL niet meer op recept maar bij Willem persóónlijk en tegen geringe vrijwillige bijdrage.

    Geniaal, hier zijn andere politiekers namelijk nog niet opgekomen!

  27. Bericht door De Emigrant, op 25 februari 2010 om 17:17
    LWL past perfect in het voluit humor, spot en satire gevulde programma…
    De zin van de ONzin…

    Daarom zijn Geer en Goor ook in het gastenboek beland van Willem, om te strijden voor de bokaal .:D:D

  28. Bericht door Edwin, op 24 februari 2010 om 14:44
    Verhoging van de max snelheid op snelwegen en drempels weghalen.
    Dus zib en derk, stem op lwl en vlieg over de snelweg smilies/wink.gifsmilies/wink.gif

    Dan ga ik nog liever mijn auto inruilen voor een paard en wagen dan dat ik mijn stem verkwansel aan die…uh..nou ja… aan Willem!8)

Reacties zijn gesloten.