Beter FC Zwolle verliest van GA Eagles

|   Laatste wijziging

Deventer – FC Zwolle heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen GA Eagles verloren met 1-0. Zwolle, dat het betere van het spel had, maar kansen onbenut liet, bleef na 90 minuten doelpuntloos.

In een matige wedstrijd, combineerde Zwolle beter en dwong daardoor ook kansen af. FC Zwolle, dat aantrad zonder de geschorste aanvoerder Van der Haar en doelman Boer, hield zich goed staande in de IJsselderby. Vooral de routiniers Slot en Bakkati vielen op met hun solide spel en overzicht. Ook de debuterende keeper Oosterhof liet zien over kwaliteit te beschikken. In de elfde minuut viel al de beslissing. Reimerink benutte een strafschop, nadat hij binnen de 16 meter door Kapralik gevloerd werd. In de tweede helft kreeg Rojer een dot van een kans: met alleen de keeper van GA Eagles voor zich schoot de aanvaller over. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Go Ahead de kans op 2-0. De ploeg van kreeg nogmaals een penalty, nadat Botteghin een terugspeelbal te zachtjes naar keeper Oosterhof speelde. De sluitpost kon lichamelijk contact met Hasselbaink niet vermijden. Dezelfde aanvaller faalde van elf meter. FC Zwolle staat momenteel vijfde in de Jupiler League met vier punten minder dan Go Ahead en Cambuur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Beter FC Zwolle verliest van GA Eagles”

  1. Quote uit bovenstaand bericht:

    Beter FC Zwolle verliest van GA Eagles

    Deventer – FC Zwolle heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen GA Eagles verloren met 1-0. Zwolle,

    Geachte redactie, wilt u voortaan uw huiswerk wat beter maken?
    FC Zwolle heeft, als ik het bericht juist interpreteer, de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles verloren. Toch noemt u FC Zwolle hier beter, iets wat absoluut onjuist is. Als FC Zwolle beter was geweest, had ze niet verloren, maar juist gewonnen.

    De winnende partij was in deze wedstrijd de beste, en heeft het spel gewonnen. Misschien dat FC Zwolle over de gehele lijn beter is, maar dat weet ik niet. Deze wedstrijd was ze dat (helaas voor de supporters) niet.

    Volgende keer beter? 😉

  2. Mee eens zwolle was beter.. alleen benutte de kansen niet helaas >:( wat bookmark schrijft is onterecht.. als de penalty niet was geweest.. was het misschien een heel ander wedstrijd geweest.. maar de egels hadden geluk 😀

  3. Leuke – en frustrerende – aan voetbal is dat je als mindere club met 1 goed moment kunt winnen. Als je goed alleen maar afmeet aan doelpunten krijg je dat verschrikkelijke Italiaanse voetbal, met z’n allen voor de goal en counteren maar.

  4. De IJsselderby Go Ahead Eagles-FC Zwolle die zondagmiddag 14 maart werd gespeeld is in sportieve sfeer verlopen. Ook in de aanloop naar de voetbalwedstrijd deden zich geen noemenswaardige ongeregeldheden voor.Het voetbalminnend publiek heeft genoten van een spannende wedstrijd in stadion De Adelaarshorst.

    De wedstrijden tussen de Deventer en Zwolse ploeg kenmerken zich door hun ??historische lading?? met een verhoogd risico op het gebied van ongeregeldheden. Gemeente, politie, OM en club troffen daarom op voorhand alle noodzakelijke maatregelen om verstoringen van de openbare orde tegen te gaan. Naast de benodigde politiecapaciteit werd door de burgemeester een noodverordening afgekondigd. Het OM verleende toestemming voor preventief fouilleren binnen een door de gemeente aangewezen veiligheidsrisicogebied. Deze tijdelijke bevoegdheid biedt de politie de mogelijkheid om mogelijke voetbalaanhangers uit voorzorg te fouilleren. In de binnenstad van Deventer gold tot 13.00 uur (een half uur na aanvang van de wedstrijd) een verbod tot het schenken van alcohol.

    Alle betrokken partijen zijn tevreden over de uitwerking van de maatregelen. Het idee leeft dat deze een positieve bijdrage hebben geleverd aan het uitblijven van ongeregeldheden.

    Na de wedstrijd werden twee personen aangehouden voor openlijke geweldpleging (stenen gooien). Voor de wedstrijd werd een supporter aangehouden, omdat hij vuurwerk gooide. De drie zijn overgebracht naar het politiebureau. Los van deze drie aanhoudingen, kregen enkele personen een bekeuring voor het drinken van alcohol in de openbare ruimte.

  5. ondanks de uitslag…

    DE derby is dood

    Bookmark, begrijpend lezen is lastig maar deze x viel het reuze mee.

    WAAAANNNNTTT de wedstrijd werd gespeeld in Deventer dus bericht:

    Deventer – Fc Zwolle heeft met 1-0 verloren van Gae klopt als een bus. Leren ze niet lezen in Deventer?

  6. Ben blij dat ik niet geweest ben.

    Bericht door Natascha, op 15 maart 2010 om 12:36
    ondanks de uitslag…

    DE derby is dood

    “echte” supporters blijven thuis.;);)
    :D:D:D

  7. Bericht door dick, op 15 maart 2010 om 15:33
    @ Edwin, thuisgebleven omdat je anders bang was PSVouw te missen

    Pffft, dat is een lang verhaal waaorm ik niet mee ben gegaan.

Reacties zijn gesloten.