Digitale plattegrond Zwolle geheel vernieuwd

Zwolle – Recent is de plattegrond van Zwolle op de website www.kaartzwolle.nl geheel vernieuwd en uitgebreid. De website is voorzien van een volledig nieuwe eigentijdse lay-out en zoektechniek. Uiteraard is ook de plattegrond van Zwolle geheel vernieuwd. Kaartzwolle.nl is naast vernieuwd ook uitgebreid met fiets- en wandelroutes. Op de plattegrond kan de fietsroute “Ronde Zwolle” worden gedownload. De centrumkaart van Zwolle is voorzien van een interessante wandelroute.

Op de plattegrond van Zwolle zijn nu nog gemakkelijker alle nieuwe straten in Zwolle en Hattem te vinden. Waaronder in Zwolle de nieuwste straten in Stadshagen, Holterbroek en Hessenpoort. Naast de plattegrond van Zwolle is ook de plattegrond van Hattem vernieuwd. Nieuw op de website is ook, dat op de zeer getailleerde centrumkaart van Zwolle, een stadswandeling langs bijzondere Zwolse winkels gemaakt kan worden. Door de bijzondere winkelroute te downloaden op de kaart en deze uit te printen kunnen bezoekers aan Zwolle centrum unieke en interessante winkels in Zwolle ontdekken.

De gratis fietsroute kan evenals bij de centrumkaart van Zwolle naar keuze gedownload worden op de kaart en worden uitgeprint. De fietsroute laat mooie locaties zien om en nabij Zwolle.  Voor een hapje of drankje tijdens of na het fietsen of wandelen is op de website kaartzwolle.nl een aantal horeca gelegenheden te vinden in Zwolle.

De website www.kaartzwolle.nl bestaat sinds 2001 en heeft sindsdien ruim 330.000 bezoekers de weg gewezen. Verwacht wordt dat de nieuwe website het komende jaar 60.000 bezoekers de weg zal wijzen in Zwolle en omgeving.

Naast Zwolle onderhoud De Vries WEB Kartografie ook in Assen, Coevorden, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Staphorst en Steenwijk regionale interactieve stadsplattegronden. Ook in deze regio’s zijn de digitale plattegronden veel gebruikt..

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Digitale plattegrond Zwolle geheel vernieuwd”

  1. Vind je reactie wel erg negatief, er zijn volgens mij in de binnenstad echt nog wel unieke winkeltjes, ligt eraan waar je interesses liggen.

  2. Ingrid, Ja, dat laatste daar heb je gelijk in, en die interesses liggen bij mij op het gebied van antiek, brocante, designwinkels, kunstgaleries, tweedehands boekenwinkes, verzamelwinkels, hobbyzaken etc…en daarvoor moet ik toch steeds weer naar bijvoorbeeld Deveter omdat Zwolle daarmee niet rijk gezegend is

  3. @Ingrid, Kun je me dan een eindje op weg helpen welke interessante en unieke winkels er in Zwolle wel in het artikel mogelijk bedoeld zijn?

  4. 55 euro per jaar voor een vermelding op de kaart… Bah, daarom heb ik een hekel aan dit soort dingen. Dit doet me een beetje denken aan die foute gasten die je om de haverklap bellen of je in de gemeentegids wil adverteren. Dat ding dat bij iedereen eerder in de blauwe container ligt dan de reclamefolders.

    De bezoeker kan interessante winkels ontdekken, mits de winkeleigenaren daarvoor wel betaald hebben… Interessant is dus een heel subjectief begrip. Dat die bedrijven (op financieel vlak) interessant zijn voor kaartzwolle.nl snap ik dan wel weer…

    Doe mij dan maar gewoon Google Maps. Eén formuliertje invullen en mijn bedrijf stond er (gratis) in, daarnaast zijn 2D-kaarten natuurlijk wel een beetje passé. 😉

  5. ik denk het konkeltje, anna sophia, winkeltje van Jonnie Boer, plato, de zonnebloem speelgoed winkletje. In de sassenstraat, weet zo de namen niet zitten 2 hele leuke kadowinkeltjes,op het eiland puzzel en spel, en daar zit ook nog een leuk kadowinkeltje naast.

  6. @Ingrid, oke, dank je…daar zal wel een doelgroep voor zijn maar mij spreken ze minder aan….zo zie je maar weer…..nog een fijne avond.

  7. Kijk ik even op voornoemde site.
    Vul ik mijn huisadres in, niet bekend, wordt er aangegeven.
    Nee, dan vind ik google maps mooier en beter. Wel jammer dat, op het moment van de opnamen, afgelopen zomer, nou net de caravan voor de deur stond. Met Wilbert eens, ook mijn bedrijfsnaam wordt daarin keurig genoemd met plaats en adres. Tevens gelijk te bekijken en evt. ronddraaien of een eindje verderop kijken.
    En inderdaad, dat geschooi, voor een advertentie op een kaart of gids van Zwolle, excuus voor al die verenigingen, waarmee deze firma’s in zee gaan om een advertenties voor hun te verkopen, maar het vult, volgens mij, alleen de beurs van die verkopers.
    Van die gasten, heb ook ik een hele vieze smaak overgehouden.

  8. Idd Tim, beetje kerel gaat toch niet winkelen, met de directrice ckus…arm in arm zelfde trainingspak aan winkel in winkel uit? Er zijn een paar juweeltjes van winkels in onze mooie stad…het is er nog gezellig ook…….En straks met mooi weer kun je er op een terrasje zitten 8)

  9. Hoewel Tim, ken een paar zaken waar uitermate vriendelijke en behulpzame dames werken. Dat dan ook wel weer: als je toch wat nodig hebt word ik het liefst door een vriendelijke, vrolijke, daadkrachtige dame geholpen. Da’s ook, met de prijs natuurlijk, het belangrijkst aan een winkel. Of de winkels er van binnen mooi uitzien? Zou kunnen. Van buiten? Nou er zitten een paar winkels achter hele mooie gevels. De gevel is geen criterium voor mij om naar binnen te gaan. Niet te lang over doen….is er tijd over voor wat leukers :D:D:D

Reacties zijn gesloten.